FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 3-0

Gigi, dezlănțuit după succesul categoric cu Astra » A imitat declarațiile făcute de rivali + mesaj pentru "Tălpănică" :)

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 06 aprilie 2017 22:39

Gigi Becali a fost euforic la finalul meciului câștigat de FCSB în fața Astrei, scor 3-0, și a imitat declarațiile făcute de cei de la CS U Craiova, înaintea meciului pe care cele două formații îl vor juca la finalul acestei săptămâni.

Becali nu a ratat nici ocazia de a-l ironiza din nou pe Florin Talpan, juristul CSA. "Vezi, Tălpănică, o să te dau pe mâna lui Șumudică!", a strigat Becali după meci.

"Avea vreo miză? Șumudică era nervos pentru că asta e ambiția lor, să bată Steaua. Dar Steaua este o nucă prea tare pentru toți, aveam așa o trăire că vom câștiga.

Toate echipele din play-off au căzut. Azi am văzut că și Viitorul, și Craiova au jucători obosiți. Și Astra la fel. CFR, obosită. Dinamo nu e căzută încă. Lupta se dă între noi și Viitorul, dar nu cred că va ține pasul până la final.

O să spun și eu la fel cum spun cei de la CS U: Craiova e o echipă foarte bună, cu jucători foarte buni și o să avem un meci foarte dificil. Nu avem prima șansă, nu e Steaua favorită, sperăm să avem și noi puțin noroc și să luăm în serios meciul, că e un meci foarte dificil", a ironizat Becali discursul oltenilor.

După victoria de astăzi, FCSB a urcat din nou pe primul loc, în ciuda faptului că se află la egalitate de puncte cu Viitorul.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
cristianmangra
cristianmangra  •  07 Aprilie 2017, 01:28

Pe domnul Becali il inteleg,ce nu inteleg sunt declaratiile dumnnealui. Sa nu uitam ca din varii motive au disparut in ultimii 15 ani cluburi de mare traditie in fotbalul romanesc,iar altele incearca sa supravietuiasca la mila unora sau altora.UN SINGUR CLUB A FACUT PERFORMANTA SPORTIVA SI FINANCIARA IN ROMANIA!!!! Vrem nu vrem,acesta este adevarul.Si noi ce facem ? Dam la cap , ca asa am fost invatatati.Daca nu mananca si gura mea,atunci sa mori si tu de foame...Ce se intampla cu Steaua este o rusine nationala!!!!

205385333245464
Livi Andrei  •  07 Aprilie 2017, 00:15

randoom_._, iosif_vs, khal_37, :)))))))))) clonele vin la pachet pe GSP, ba baiete, esti chiar prost? Te dai de gol singurel :))))))))

geogeo
geogeo  •  07 Aprilie 2017, 00:09
Postat de eugen76_pan pe 06 Aprilie 2017, 22:56

FCSB joaca foarte slab..suntem cu 3 clase peste ei ca joc

...suntem cu 3 clase peste ei ca joc si cu 3 clase sub ei ca loc...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează