FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi dictează, Reghe se supune! » La Steaua nu s-a schimbat nimic din ceea ce se petrecea în anii precedenţi

Becali nu îl lasă pe Reghecampf să îl folosească pe Chiricheş în dreapta.
Becali nu îl lasă pe Reghecampf să îl folosească pe Chiricheş în dreapta.

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 03 septembrie 2013 13:06

Antrenorul s-a gîndit la varianta Chiricheş fundaş dreapta, însă patronul i-a interzis să-l folosească acolo pe stoperul adus acum un an de la Pandurii Tg. Jiu.

În Ghencea, nu antrenorul decide postul jucătorilor, ci patronul clubului. Imixtiunea lui Gigi Becali în alcătuirea echipei nu s-a terminat o dată cu venirea lui Reghecampf şi nici după ce acesta a obţinut rezultate bune pe banca Stelei.

Ultimul capitol la care Reghecampf nu numai că nu a primit mînă liberă, dar a fost împiedicat de patron să-şi pună în aplicare ideea pe care a avut-o e cel legat de postul de fundaş dreapta. Fără Georgievski şi fără Gabi Matei, accidentaţi, dar şi fără un alt fundaş dreapta adus în Ghencea, Reghe se gîndise la varianta Chiricheş fundaş lateral.

Gigi Becali i-a interzis însă această mutare. "Să-i dispară din cap ideea asta lui Reghecampf, că va juca pe dreapta cu Chiricheş! El a luat-o în calcul, dar după ce mi-a zis, l-am anunţat că nu are voie. Deci chiar dacă ar vrea el să-l bage pe Chiricheş fundaş dreapta, nu-l voi lăsa eu şi gata, punct, nu mai avem ce discuta!", a explicat sec Becali.

De ce nu-l vrea fundaş dreapta
Gigi Becali a explicat la Contraatac, de la GSP TV, de ce nu-l doreşte pe Chiricheş ca fundaş dreapta: "Eu l-am văzut pe Chiricheş ce poate cînd joacă fundaş dreapta. E bunicel, dar nu e ce trebuie. Ştiţi cum e el acolo? Nu e nici cal, nici măgar şi atunci mai bine să stea el fundaş central, acolo unde e cel mai bun".

Ilie Stan a plătit cu postul
Ultima dată cînd Chiricheş a evoluat ca fundaş dreapta la Steaua a fost în urmă cu aproape un an, în returul sezonului trecut. Atunci antrenor era Ilie Stan, care l-a băgat pe banda dreaptă în defensivă în jocul cu Gaz Metan. S-a terminat 0-0, iar după acel meci, Gigi Becali l-a demis pe antrenor tocmai pentru că "m-a sfidat şi l-a băgat pe Chiricheş acolo, deşi eu îi interzisesem".

Soluţii: Lupu, Pîrvulescu, Prepeliţă, Chipciu
Gigi Becali susţine că n-ar fi împotriva folosirii lui Chipciu ca fundaş dreapta. "Deşi am zis să nu-l mai sacrificăm acolo, eu cred că la Amsterdam cea mai bună soluţie e Chipciu fundaş dreapta. Mai e şi Lupu, despre care am înţeles că s-a pregătit cel mai bine în cele 3 zile de cantonament la Izvorani, iar Reghe mi-a zis că el se gîndeşte şi la Pîrvulescu", a spus Becali. O altă variantă ar fi Prepeliţă, care a mai fost folosit acolo pe vremea lui Ilie Stan.

"Îl văd pe Chiricheş ca o soluţie pentru postul de fundaş dreapta, de-asta l-am şi folosit la amicalul cu Belgia. Îl iau în calcul pe acest post şi în viitor" (Victor Piţurcă, selecţionerul României)

"Piţurcă l-a folosit pe Chiricheş la naţională ca fundaş dreapta, însă aici e Steaua şi se face ce spune Gigi Becali, iar Gigi Becali spune că el nu va fi folosit acolo niciodată" (Gigi Becali, patron Steaua)

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (13)
andystar
andystar  •  11 Ianuarie 2013, 21:18

Cata frustrare aici !

kily
kily  •  11 Ianuarie 2013, 14:38

daca reghewin ar avea demnitate ar demisiona ieri...

bilaro
bilaro  •  11 Ianuarie 2013, 12:14

Reghe, nu uita. Intr-o zi va spune: Hai, pa ! Deocamdata..., suporta. :)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează