FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA 0-0

Gigi îi promite superechipă, ca să-l ţină şi la anul » Primire triumfală pentru Oli

Olăroiu, emoţionat înaintea debutului Foto: Lorand Vakarcs
Olăroiu, emoţionat înaintea debutului Foto: Lorand Vakarcs

Articol de - Publicat luni, 09 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 09 mai 2011 00:53

Oli a ajuns la meci în timp ce Caramarin conducea sesiunea de încălzire, apoi, cu 10 minute înainte de primul fluier, a discutat, la vestiare, cu jucătorii. N-a stat pe bancă, ci în tribună

Cosmin Olăroiu a fost întîmpinat ca un rege la Mediaş. A venit la stadion tîrziu, cu un sfert de oră după ce echipa, dirijată de secundul Caramarin, a ieşit la încălzire. Se afla la volan, iar Gigi Becali, în dreapta. A intrat greu pe poarta stadionului, maşina fiind înconjurată pe fani. "Sus, pe capotă, vrem să te vedem!", i-au cerut oamenii. Oli a mers apoi la vestiare, pentru a discuta cu jucătorii, după încălzire, în vreme ce Gigi a urcat la lojă, sufocat de zeci de suporteri. Olăroiu l-a urmat cu un minut înaintea primului fluier.

"Vei fi ca Ferguson!"
Două săptămîni durează noul mandat al lui Olăroiu în Ghencea. Finanţatorul vrea însă să-l păstreze pe bancă şi la anul, promiţîndu-i funcţia de manager. "Vei fi ca Ferguson!", i-a spus Becali lui Olăroiu, după care i-a explicat şi ce planuri are cu Steaua. "Sînt mult mai puternic financiar acum. Cu doi, trei jucători de superclasă, ne batem cu Europa!", a spus patronul. "Eu vreau o altă echipă, una care să joace fotbal. Îmi trebuie un alt stil, acela care-mi place mie, tiki-taka, pe atac, în sistemul 4-3-3", a completat Gigi.


"Olăroiu aşa face mereu, discută mult cu jucătorii, lucrează foarte bine în plan psihologic"
Alin Liţu, ex-atacant Steaua

"E momentul să vă treziţi!"
Olăroiu a stat la lojă, dar el a făcut tot programul echipei: sesiunea de vizionare a ultimului joc al Mediaşului a fost urmată de şedinţa de psihologie. Oli a discutat cu fiecare jucător în parte, mesajul său către ei fiind unul singur: "Noi sîntem Steaua, trebuie să cîştigăm cu orice adversar! E momentul să vă treziţi!".

Dică înjurat
Dacă Olăroiu a făcut o veritabilă baie de mulţime la Mediaş, steliştii, în schimb, au fost fluieraţi atît la sosire, cît şi pe teren. Nicolae Dică a ieşit cel mai şifonat. La coborîrea din autocar, un fan al Gazului l-a înjurat şi l-a făcut "nesimţit" pe jucător. "Să mori tu!", a replicat Dică, după care a intrat grăbit la vestiare.

Cifrele catastrofale pentru Steaua în meciul cu Gaz Metan

Gaz Metan - Steaua

41% posesie 59%
26 baloane jucate în careu 36
1 şuturi pe poartă 0
5 şuturi la poartă 6
2 ocazii 0

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
guest_one
guest_one  •  14 Mai 2011, 16:35

Gigi Becali doar PROMITE , de fapt el mereu PROMITE !

florin.radu
florin.radu  •  12 Mai 2011, 12:17
Postat de vladutz13 pe 09 Mai 2011, 01:28

Multi il vad pe Olaroiu ca un salvator.... insa uita cum juca Steaua cand a plecat el. Putini l-au regretat atunci. Steaua juca foarte bine defensiv, si aproape dezastruos pe atac. Nu prea avea atacanti Steaua... dar asta nu e scuza. Au trecut 3,4 ani, poate de-atunci a mai invatat cate ceva si despre ofensiva... daca nu, oricum e un mic progres, o sa avem organizare adevarata in teren.

asa e.astia care il vad pe oli salvator sa-si aduca aminte cat de futut juca echipa cand antrena oli.organizati in aparare hai fii serios astea-s niste clisee ca sa scuze neputinta in jocul ofensiv.sa vina protasov.

explorish
explorish  •  09 Mai 2011, 10:21

posesie 60-40, suturi 6-5, pe poarta 1-1 (lovitura libera a lui tanase ar fi intrat), in careu 36-26 - ce e asa catastrofal? audienta, poate. altfel, pacat ca n-a batut gazul, mi-ar fi placut sa-i vad in EL. mi-ar fi placut si sa joace mai cu vana, mai ofensiv, da' poate n-au putut, sau s-or fi temut. pacat, fara curaj, nici in oiropa nu faci prea mult.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează