FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME PENTRU MARTINOVICI

Gigi îl dă afară pe Martinovici. Motivul? Incredibil! A zis că e de acord să rezilieze contractul dacă e considerat DEZASTRUL echipei

Novak Martinovici a spus că dacă Steaua doreşte rezilierea înţelegerii, el e de acord să plece de la echipă în iarnă, chiar dacă are contract cu clubul pînă în 2013
Novak Martinovici a spus că dacă Steaua doreşte rezilierea înţelegerii, el e de acord să plece de la echipă în iarnă, chiar dacă are contract cu clubul pînă în 2013

Articol de GSP - Publicat marti, 13 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 13 septembrie 2011 10:06

Novak Martinovici, stelistul a cărui acţiune a fost sancţionată cu 11 metri de Alexandru Tudor la meciul Gaz Metan- Steaua, 3-0, are zilele numărate în Ghencea. Gigi Becali a făcut tărăboi la Premium Liga de la GSPTV imediat după joc, principala sa ţintă fiind apărătorul sîrb.

"Pe fraierul de Martinovici n-o să-l mai vedeţi în echipă. Din cauza lui, n-o să mai las niciodată antrenorul să decidă durata contractului unui jucător! Piţurcă a semnat pe trei ani cu el, de parcă-i era frică să nu-l pierdem! Dar e un dezastru!", a fost unul dintre atacurile patronului stelist, dezamăgit crunt de înfrîngerea echipei.

În Gazeta Sporturilor de luni, Martinovici a acordat un interviu în care a explicat, printre altele, şi că dacă "asta e problema, contractul pe trei ani? Poate să scrie orice pe hîrtie, că eu nu ţin cu dinţii de cifrele acelea! Nu mai sînt dorit? OK, să mi se spună clar asta şi la iarnă, după tur, plec fără nici o altă discuţie!".

Reacţia neaşteptată a venit ieri, de la managerul general al Stelei, MM Stoica, în direct la Fanatik Show. "Dacă se va dovedi că a dat acest interviu, deşi ştiu că nu prea are el treabă cu presa, atunci în iarnă îi vom rezilia contractul".

Citeşte AICI tot interviu lui Novak Martinovici acordat Gazetei Sporturilor şi spune dacă ţi se pare deplasată atitudinea fotbalistului după ce a fost criticat de Becali.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
hitchhiker
hitchhiker  •  13 Septembrie 2011, 17:08
Postat de vvalyy pe 13 Septembrie 2011, 16:45

Mai bn uita-te la otelu ca e praff nici macar un pct nu face in liga si o mai ia si cu cel putin 8 sau 9 de la M.U.:)))

permite-mi sa te aplaud =D> ai dat in sfarsit un comment bun, ar trebui sa cristez in grinda.

romeo_daniel7
romeo_daniel7  •  13 Septembrie 2011, 16:50

Astia au ajuns sa conduca Steaua !!! bun,Martinovici a gresit la penalty,dar cate goluri a marcat Steaua in acest meci???De ce Becali sau M M Stoica nu au curajul sa spuna adevarul despre jocul Stelei??? Simplu:ei doi au facut transferurile ! Au adus cei mai buni atacanti si cei mai buni fundasi din Romania dar ei nu vad adevarata problema a jocului Stelei !! Steaua nu are in lot nici un mijlocas ofensiv,Steaua joaca cu 2-3 inchizatori,nu are pe nimeni la mijloc care sa paseze atacantilor...ASTA ESTE REALITATEA !!! Nu sa cumparat sau nu a fost adus nici un mijlocas ofensiv(coordonator)si din aceasta cauza atacantii nu se vad,ce sa faca Costea sau Tatu? ..cel mai slab este TANASE !

fremenash
fremenash  •  13 Septembrie 2011, 16:45
Postat de lukasoil3 pe 13 Septembrie 2011, 10:19

mimi si-a pierdut si ultimul gram de demnitate

rar gasesti stelisti care nu accepta brutalitate si proasta crestere. esti un stelist superior. dar tinand cu steaua.... asta iti dai seama ca din pacate un inseamna prea mult. nu inteleg cum mai poiate cineva tine cu o echipa a carei angajeti bate oamenii pe strada

Vezi toate comentariile (27)
Comentează