FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERUL PORTARULUI ”NAŢIONALEI” DEPINDE DE FIRMA CARE ÎL IMPRESARIAZĂ

Gigi îl forţează pe Tătăruşanu să semneze cu vărul Giovanni!

Ciprian Tătărușanu
Ciprian Tătărușanu

Articol de - Publicat luni, 14 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 14 noiembrie 2011 09:58

Patronul Stelei i-a cerut goalkeeperului să fie reprezentat de verii lui ca să plece în străinătate, iar Giovanni i-a sugerat lui Piţurcă să-l înlocuiască pe Ciprian cu Bălgrădean


Lui Ciprian Tătăruşanu nu îi e suficient CV-ul bun ca să se transfere într-un campionat mai tare. Portarul de 25 de ani e de vînzare în acest moment, dar Gigi Becali condiţionează tranzacţia de un contract de reprezentare cu Victor Becali! "Tătăruşanu trebuie să înţeleagă că de la Steaua poate să plece la un club mare doar dacă semnează cu verii mei! O să-i spun să rupă înţelegerile pe care le are cu alţi impresari", a declarat proprietarul clubului.

Gigi a vorbit recent despre şansele ca portarul să fie vîndut: "I-am zis lui Stanca, atunci cînd l-am trecut rezervă, că îmi place de el şi că e foarte bun, dar e nevoie să apere Tătăruşanu, ca să plece în străinătate. Există deja cluburi care se interesează de el şi aş putea lua cinci-şase milioane de euro".

Ciprian a fost titular contra Belgiei (1-2), a noua selecţie a lui la "naţionala" mare. Decizia aceasta a lui Piţurcă a atras critici tocmai din partea lui Giovanni Becali, despre care patronul Stelei a spus că este interesat să negocieze plecarea goalkeeperului într-un alt campionat. "Bălgrădean e portarul cel mai în formă din România, în acest moment, nu Tătăruşanu", a comentat Giovanni.

1,5 milioane de euro i-a dat Steaua Bistriţei în 2009, cînd l-a cumpărat pe Tătăruşanu. Portarul e plătit cu 140.000 de euro anual

"Am înţeles de la Victor că, pe lîngă Lazio, mai sînt şi alte cluburi de-afară interesate de Tătăruşanu"
Gigi Becali, patron Steaua

"I-am zis lui Stanca de faţă cu toată echipa că trebuie să fie Ciprian titular, ca să-l vadă oamenii care vor să-l cumpere şi să nu piardă "naţionala". După ce-l vînd, revine Stanca în poartă"
Gigi Becali, patron Steaua

Ce tranzacţie importantă au făcut Giovanni şi Victor Becali în ultima vreme:
Bogdan Stancu - de la Steaua la Galatasaray, pentru 5,3 milioane de euro

Ce afaceri mari s-au perfectat recent fără ca fraţii Becali să fie implicaţi:
Torje - de la Dinamo la Udinese, pentru 4 milioane de euro. Agent: Cristea Opria
Dorin Goian - de la Palermo la Glasgow Rangers, pentru un milion de euro. Agent: Florin Manea
Nicoliţă - de la Steaua la Saint-Etienne, pentru 700.000 de euro. Agent: Traian Gherghişan

Gazeta de duminică » L-a distrus şi pe Chiricheş
Ioan Becali l-a criticat după meciul cu Belgia pe Vlad Chiricheş, un fotbalist pe care Steaua îl va avea la dispoziţie din retur şi pentru care a plătit 600.000 de euro ca să-l ia de la Pandurii. "A dat cinci pase greşite, cu care i-a pus pe belgieni pe contraatac!". Nici Chiricheş nu e reprezentat de el şi de fratele lui. Gazeta de duminică a prezentat atacul lui Giovanni asupra fotbalistului de 22 de ani: "A ajuns să se creadă Gică Popescu sau Chivu!".

Goian i-a fentat
Un caz special privind relaţia cu impresarii l-a reprezentat Dorin Goian. Fundaşul central a fost dus de Victor şi de Giovanni de la Steaua la Palermo, dar cînd a plecat din Italia a ales alt agent, pe Florin Manea. "E lipsit de caracter! Ăştia care trădează şi care mint nu pot ajunge fotbalişti mari!". "Nu mă miră, chiar mă aşteptam să fie mai dur", a comentat Goian.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
vasglo
vasglo  •  14 Noiembrie 2011, 15:23
Postat de phillipss pe 14 Noiembrie 2011, 14:55

cum sa nu stiu?! eu sunt inventatorul angramelor, fii atent: "ta-ma stehe o iumista rache giuse lemu la iachi romti"=))

Q.E.D.- Ramane cum am spus, un Necrofil nenorocit...

phillipss
phillipss  •  14 Noiembrie 2011, 14:55
Postat de vasglo pe 14 Noiembrie 2011, 12:39

E anagrama numelui meu de familie. Stii ce e aia?!!

cum sa nu stiu?! eu sunt inventatorul angramelor, fii atent: "ta-ma stehe o iumista rache giuse lemu la iachi romti"=))

tiberyus28
tiberyus28  •  14 Noiembrie 2011, 14:38

In plm ce cioban prost avem si noi in sfarsit un portar calumea si il vinde... dupa care sigur va ramane stanca, care e un clovn in poarta. Din cauza lui am luat-o cu 5-0 de la haifa.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează