FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gigi inspiratul » Statistica îl ajută pe Mulţescu: detaliul cu care antrenorul lui Dinamo a făcut diferenţa

Mulțescu cîștigă 8.000 de euro pe lună
Mulțescu cîștigă 8.000 de euro pe lună

Articol de , - Publicat marti, 03 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 02 septembrie 2013 22:30

Statistica primelor 6 runde spune că Mulţescu a făcut cele mai eficiente schimbări dintre antrenorii Ligii 1, alături de Selymes.

Gigi Mulţescu nu lucrează într-o atmosferă de pace la Dinamo, cu toate că cifrele spun că-i printre cei mai inspiraţi tehnicieni din prima divizie. Mai exact, jucătorii introduşi de el în repriza secundă au produs goluri sau faze decisive: Dorin Rotariu a marcat de trei ori după ce-a fost trimis pe teren, iar Vali Balint a obţinut un penalty, cu Vasluiul, din care Matei a înscris al doilea gol al meciului.

Roti şi Balint au contribuit la victoria cu moldovenii, în rest mijlocaşul stînga a punctat cu Steaua, eşec, 1-2, la final, şi cu U Cluj, victorie cu 6-0 la final.

Cu toate că în week-end a fost contrat puternic de către preşedintele Constantin Anghelache, Mulţescu a reînceput ieri antrenamentele cu roş-albii, însă situaţia sa nu este sigură.

"Nu se ştie cît va mai rezista Gigi sub presiune, i se aşteaptă fiecare pas greşit", au spus oameni din anturajul grupării. Iar proxima etapă, vineri, pe 13 septembrie, Dinamo are meci la Tîrgu-Jiu, cu Pandurii, unde n-a mai cîştigat de 6 ani.

Diferenţe mari între prima şi a doua
Dacă s-ar fi jucat doar prima repriză, Dinamo ar fi avut numai 6 puncte după primele 6 runde. Dacă s-ar fi jucat doar repriza secundă, "cîinii" ar fi avut 11 puncte! În clasament, acum, roş-albii au 8 puncte.

Diferenţa faţă de punctele luate strict în partea a doua a meciurilor este dată de "victoria" cu Steaua, care a fost doar pe repriza secundă, nu şi în realitate, roş-albaştrii învingînd cu 2-1 prin reuşitele din prima parte. "Asta dovedeşte că lotul încă nu este sudat", spun dinamoviştii.

"Nu am nimic cu domnul Mulţescu, dar îl rog ca problemele pe care le are de rezolvat să mi le spună în faţă şi să încercăm să facem totul în cadrul clubului, nu pe la TV" (Constantin Anghelache, preşedinte Dinamo)

Clasamentul schimbărilor care au produs goluri
1. Mulţescu, Selymes 4
2. Pustai 3
3. Velcea, Chirilă, Szabo, Contra 2
4. Isăilă, Miriuţă, Rednic, Popovici, Ţicleanu, Badea, Reghecampf 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1745flo
1745flo  •  03 Septembrie 2013, 20:05
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

si eu! Hai Dinamo!

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  03 Septembrie 2013, 13:23

gigi multescu este un antrenor adevarat, un om de fotbal. asta stie, fotbal, asta face ! bravo si success !

reddogsv
reddogsv  •  03 Septembrie 2013, 09:17

,, Iar proxima etapă, vineri, pe 13 septembrie, Dinamo are meci la Tîrgu-Jiu, cu Pandurii, unde n-a mai cîştigat de 6 ani.'' Dinamo nu a mai castigat IN CAMPIONAT de 6 ani pentru ca in Cupa i-am batut cu Bonneti cu 2-1 la ei dupa o grande partita!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează