FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - STEAUA, LUNI, ORA 19:00, ÎN DIRECT PE DOLCE SPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gigi s-a liniştit în privinţa retrogradării Stelei: "Mitică bate cîmpii, habar nu are de regulamente"

Becali riscă patru ani de închisoare cu executare în cazul
Becali riscă patru ani de închisoare cu executare în cazul "Valiza"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 09 martie 2012 10:29

UPDATE 9:30 // Aseară, tîrziu, Gigi Becali a revenit asupra subiectului legat de posibila retrogradare a Stelei dacă el ar fi pedepsit printr-un verdict dat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în Cazul Valiza. "Nu mai poate fi redeschis cazul în instanţele sportive? M-am interesat mai bine, Dragomir habar nu are de regulamente, cum să retrogradăm? A fost dată o decizie definitivă şi irevocabilă în acest caz, gata, s-a terminat! Ce treabă au cei din Cimitetul Executiv cu instanţele civile? Vă spun eu, nici una!", a declarat Becali la Meciul Zilei, pe GSPTV.
..............................................................................
Dragomir anunţă că dacă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie se va da o sancţiune împotriva lui Becali, cazul va fi redeschis pe plan sportiv, în timp ce Gigi anunţă că echipa va fi automat retrogradată.

Steaua trăieşte periculos pînă pe 20 martie. Adică pînă la ziua în care urmează să se dea un verdict final în privinţa cazului Valiza, în care e implicat Gigi Becali. Deşi cazul a fost judecat pe plan intern, la instanţele sportive şi s-a şi dat o decizie definitivă şi irevocabilă, Liga a anunţat că Steaua e în mare pericol:

"Dacă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va da o condamnare împotriva lui Gigi Becali, atunci se va redeschide cazul şi pe plan sportiv. Speţa a fost suspendată, deci oricînd se poate redeschide. Dacă Steaua va fi retrogradată? Nu ştiu, dar au fost retrogradate echipe mai mari, ca Juventus Torino, deci..."

Declaraţie Dragomir: "$$$XXX. ###### %%%%%%%%%"

Becali: "UEFA va lua de bun orice verdict va da Înalta Curte"
Chiar şi Gigi Becali ia în considerare un final de-a dreptul halucinant pentru Steaua, pe care l-a anunţat în direct la Contraatac, la GSP TV: "Nu ştiu care e treaba lui Dragomir să se bage el în seamă singur. UEFA a cerut la vremea respectivă toate documentele, ei au spus că premierea nu e mită, însă dacă, vorbim pe dacă, se va da o condamnare împotriva mea, UEFA va lua de bună decizia instanţei de aici şi atunci va fi de rău pentru Steaua, fiind posibilă inclusiv retrogradarea pe plan intern. Dar e exclus să se întîmple aşa ceva, ca eu să fiu condamnat. Asta mi-a spus Ionuţ Lupescu, asta vă spun şi eu".

Cum a fost judecat cazul în România
1. La Comisia de Disciplină a FRF s-a dictat, pe 4 iunie 2008, depunctarea Stelei cu 7 puncte, amendarea lui Gigi Becali cu 200.000 de lei, plus interzicerea pe stadioane timp de 2 ani.
2. Comisia de Apel a menţinut deciziile de la Disciplină.
3. Curtea de Arbitraj pentru fotbal, prezidată de Daniel Florea, a anulat toate sancţiunile, menţinînd doar o suspendare de 6 luni pentru Gigi Becali.
4. Ulterior, pe 25 februarie 2009, printr-o decizie a Comitetului Executiv, la solicitarea lui Iuliu Mureşan, cazul a fost retrimis la Comisia de Disciplină pentru reanalizare, dar a fost suspendat pînă cînd Instanţa civilă va oferi un verdict.

"Dragomir a ieşit el repede acum să spună că se redeschide cazul pentru a-mi arăta mie pisica, probabil deranjat că am declarat eu că nu-l mai votez. Băi, Mitică, toată viaţa numai lucruri din-astea miliţieneşti ai ştiut să faci" (Gigi Becali, patron Steaua)

4 ani fără două luni au trecut de la declanşarea cazului Valiza, mai precis din mai 2008, atunci cînd Gigi Becali a trimis la Cluj 1,7 milioane de euro pentru a-i premia pe cei de la U Cluj în meciul cu CFR, terminat 0-1

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (162)
bluered_sky
bluered_sky  •  09 Martie 2012, 15:59

in loc sa va certati care e mai corupt mai bine ati face "front comun" sa fie arestati toti patronii de club...pentru ca DA, TOTI sunt manjiti...

yubesc_steaua
yubesc_steaua  •  09 Martie 2012, 15:35
Postat de gigelcelmic pe 09 Martie 2012, 15:29

Am gasit cel mai tare joc romanesc facut vreodata! e cu dracii pe care ii produce viata in romania :)))) pe aidraci.ro

alt sarac

gigelcelmic
gigelcelmic  •  09 Martie 2012, 15:29

Am gasit cel mai tare joc romanesc facut vreodata! e cu dracii pe care ii produce viata in romania :)))) pe aidraci.ro

Vezi toate comentariile (162)
Comentează