FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL - STEAUA 1-2

Gigi s-a sucit după victoria cu Sportul: "Maicon? Pe viaţă la Steaua!"

Imediat după prima sa reuşită, sud-americanul a avut o descărcare nervoasă. S-a bucurat, dar violent. S-a uitat spre banca de rezerve şi a părut că înjură Foto: Gabriela Arsenie
Imediat după prima sa reuşită, sud-americanul a avut o descărcare nervoasă. S-a bucurat, dar violent. S-a uitat spre banca de rezerve şi a părut că înjură Foto: Gabriela Arsenie

Articol de , - Publicat duminica, 17 aprilie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 16 aprilie 2011 22:18

Euforic, Gigi a promis că-l va răscumpăra pe atacantul sud-american

Maicon de Oliveira este noul talisman al Stelei. Brazilianul de 22 de ani a adus victoriile cu Oţelul (1-0) şi cu Sportul (2-1) prin 3 reuşite personale, iar Gigi Becali ia în calcul, tot mai serios, să plătească 800.000 de euro lui Volin Luţk pentru a-l transfera definitiv în vară. După meci, a declarat la GSP TV: "Tiki-taka Barcelonaaa, tată! Am vrut să plec de la meci, la 0-1, dar mi-am zis că dacă dăm gol pînă în minutul 80, rămîn. Şi a dat Maicon. La prima lui reuşită mi-am spus că dacă mai dă un gol, îl ţin pe viaţă la Steaua! Băiatul ăsta mi-a adus 6 puncte, l-a adus Teia Sponte, prietenul meu din copilărie, îmi poartă noroc. Maicon e talismanul meu, al Stelei! Dacă aceste 3 goluri ale lui ne folosesc pentru un loc pe podium, ar fi păcat să nu-l ţinem".

La DigiSport, patronul din Ghencea a fost şi mai încîntat: "Eu mai sper la titlu, orice e posibil. Cred că am să-l ţin. Ce dacă n-are forţă? De forţă am eu nevoie? Mie să-mi dea goluri. Tiki-taka, Barcelonaaa!".

"Am luat 6 puncte pe reuşitele lui Maicon, e un jucător interesant, ar trebui să i se acorde mai multă atenţie pe viitor. Merită să rămînă"
Sorin Cîrţu, antrenor Steaua

"Să vedem dacă-l luăm pe Maicon, are execuţii de fotbalist pur-sînge, ne-a ajutat. Preţul lui e prohibitiv, avem şi alţi atacanţi în lot"
Mihai Stoica, manager general Steaua


"Îl băgăm pe Maicon!". "Nu, nu, Onofraş!"
Faza incredibilă în minutul 51 pe banca roş-albaştrilor: Cîrţu şi secundul Caramarin au dorit să-l introducă pe brazilian, dar MM Stoica s-a opus categoric. Dialogul s-a purtat în trei, la marginea terenului, steliştii avînd posibilitatea să mai facă două modificări. "Nea Sorin, intră Maicon?", a fost auzit Caramarin. Cîrţu a părut să fie de acord cu ideea secundului său, însă managerul a intervenit în dialog: "Nu, nu, să-l băgăm pe Onofraş!". A intrat fostul fotbalist de la Urziceni, iar vîrful brazilian a fost introdus abia în minutul 73, cînd Sportul conducea cu 1-0.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
spartandinamovist
spartandinamovist  •  17 Aprilie 2011, 13:09

golul 2 .RUSINE MARE.sa dat la oparte jucatorul cu nr 27 se vede clar .NU E JIJI VINOVAT DE ASTA .DAR AR TREBUI LIGA SA SE SESIZEZE ASUPRA ACESTUI FAPT SI COMISIIILE ABILITATE SA JUDECE GOLUL 2 E DE O TEHNICA SI DE O PASA DE EXCEPTIE SAU O FI FOST DE VINA VINTUL DELA SUCIT PE JUCATOR ? TOTUL E POSIBIL .SA NU SE SUPERE NIMENI ASA AM VAZUT EU LA TV PE TOATE RELORILE .FORTA DINAMO FORTA DINAMO PS:PRIMA OCAZIE A STELEI A FOST PRIN MIN 60 DACA NU MA IUNSEL CAP ONOFRAS ...INTRADEVAR A JUCAT SI A DOMINAT TOT MECIUL STEAUA hi hi hi ..parca nul vroia JIJI SI MM-UL pe Maicon ,nu avea nas pt steluta ..dar sigur are de DINAMO.. numai ca aici, cine se pricepe zice ca MOTI e cal mai bun stoper hi hi h

stelbz
stelbz  •  17 Aprilie 2011, 12:31

Echipa a jucat slab de la mijloc in sus dar a castigat datorita celor 15 minute cat a jucat Maicon.....si simtului pe care-l are pentru plasa portii....Chiar daca acest jucator nu ar fi marcat NICIUN GOL in etapele anterioare si TOT AR FI TREBUIT FOLOSIT..... Sa le fie rusine, si cred ca le este, celor care nu l-au lasat pe Cartu sa-l titularizeze inca de la venirea lui. El a fost recomandat de fostii stelisti Paraschiv si Neaga care l-au vazut bun pentru atacul Stelei si sunt convins ca au vrut binele echipei.... Ma gandesc, cu multa parerea de rau, ca vom avea meci cu Dinamo(meci cheie) si daca nu vom fi eficienti in atac, nu vom putea castiga...

aureltg
aureltg  •  17 Aprilie 2011, 11:41

avand in vedere valoarea si rezultatele obtinute de ei, nu inteleg de ce bilasco, onofras, radut, nicolita, surdu, galamaz si tanase nu sunt trimisi la echipa a doua, unde le este locul!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează