FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi se umflă-n pene: ”Fără mine, Steaua ar fi retrogradat!”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat marti, 24 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 ianuarie 2012 23:08

Gigi Becali spune că în momentul în care i-a preluat pe roş-albaştrii, în 2003, echipa era condamnată să joace în Divizia B


Ieri, s-au împlinit nouă ani de cînd Gigi Becali a devenit patronul Stelei. Patronul roş-albaştrilor a povestit ieri, la GSP TV, momentul în care a venit la cîrma echipei. "Cînd am ajuns eu la Steaua, jocurile erau făcute. Echipa trebuia să retrogradeze, dar atunci a apărut Piţurcă. El a pus piciorul în prag pentru că Steaua era batjocorită de arbitri. Trebuia să rămînă Rocarul în prima divizie, erau anumite persoane care aveau interese. Am luat echipa de pe locul 13 şi am terminat pe 3. Al doilea an am făcut transferuri scumpe şi am luat campionatul!", a declarat finanţatorul stelist.

Eliminarea Galatei şi eşecul cu Boro
Becali a vorbit despre realizările sale cele mai importante. "Cel mai aproape de sufletul meu rămîne momentul cînd am eliminat Galatasaray în preliminariile din Liga Campionilor, o echipă cu un buget fantastic. Şi cînd am eliminat Standard Liege am fost încîntat!", a comentat Becali. Eliminarea din semifinala cu Middlesborough reprezintă cea mai mare decepţie: "Şi acum cînd mă uit la imaginile cu mine după meciul din Anglia, îmi dau seama cît am suferit. Am jucat totuşi o semifinală, anul ăsta sper că va fi finala, deoarece am o echipă mult mai puternică!".

ŞTIRI STEAUA

Ochiroşii a ajuns la Tomşani!
Fostul jucător al Stelei, Răzvan Ochiroşii, acum sub contract cu Oţelul Galaţi, a ajuns în Liga a III-a, la Prahova Tomşani. Mijlocaşul de 22 de ani a jucat în turul campionatului în Liga a II-a, la Săgeata Năvodari. Ochiroşii deţine recordul de cel mai tînăr jucător stelist care a marcat în cupele europene, el înscriind contra NK Gorica, pe cînd avea doar 16 ani.

Steliştii au refuzat DNA-ul
Chemaţi la DNA în dosarul privind dezafilierea Craiovei, steliştii Ovidiu Dănănae, Andrei Prepeliţă şi Florin Costea nu s-au prezentat ieri în faţa procurorilor. Fostul lor patron, Adrian Mititelu, crede că Gigi Becali e cel care s-a opus venirii acestora la DNA: "Ei îşi îngreunează situaţia că nu au venit!". Gigi Becali a negat însă implicarea sa: "Eu nu am vorbit cu ei, dar dacă nu au fost, atunci foarte bine. Au lucruri mai importante de făcut, ei pleacă în cantonament să joace fotbal!".

Badea îşi caută echipă
Fostul atacant al Stelei, Vali Badea, a rămas fără echipă după ce a fost dat afară de Concordia Chiajna. Atacantul care în 2006 a dus Steaua în grupele Champions League după o pauză de zece ani a prins doar trei meciuri în tur şi a marcat un gol la formaţia ilfoveană.

"Chiricheş şi Chipciu ne lipsesc!"
Secundul Stelei, Edi Iordănescu, e de părere că nou-veniţii la echipă, Vlad Chiricheş şi Alexandru Chipciu, ar fi trebuit lăsaţi sub comanda lui Ilie Stan. "Noi încercam să-i integrăm cît mai repede pe cei veniţi acum la echipă. Ne pare rău că şi Chiricheş, şi Chipciu au plecat la lot. Nu e un lucru benefic pentru noi pentru că mai sînt puţine zile pîna la partida cu Twente. Nu ne facem însă griji, ştim că la lot se lucrează la un nivel înalt!", a spus Iordănescu junior.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
stelist1986
stelist1986  •  24 Ianuarie 2012, 10:53

Relaxeaza-te! Cum n-au retrogradat Rapid si Dinamo fara gigi albanezu, nu retrograda nici Steaua.

oliver
oliver  •  24 Ianuarie 2012, 01:12

da 9 ani: 9 ani in care gsp la sarbatorit zi de zi (ultimii 5 ani de nedescris) 9 ani de cand steaua se asociaza cu un cioban-cu parere de rau pt ca respect steaua si respect pe aia care vreau ciobanu afara din ghencea 9 ani in care la stirile sportive in loc sa se promoveze sporturi ca si hochei handbal baschet atletism gimnastica se promoveaza prostia EX BECALI BORCEA DRAGOMIR SI MAI NOU PORUMBOIU 9 ani de cand oamenii au alt slogan in viata: PROST SA FI NOROC SA AI dezgustat de media din romania protv antena gsp digi toate parerea mea ca gigi ar fi avut loc doar la otv-dan diaconescu

Vezi toate comentariile (2)
Comentează