FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Gigi și-a dezvăluit planurile: "Asta vreau eu să fac cu Teixeira"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2016 09:12

Gigi Becali a vorbit despre un posibil transfer al lui Teixeira (36 de ani) la Steaua, după ce Gazeta a dezvăluit în exclusivitate ieri că oficialii Astrei l-au anunțat pe mijlocaș să-și găsească altă echipă (detalii AICI).

"Pe mine mă interesează să îl folosesc şase luni pe Teixeira şi să intru cu el în Liga Campionilor. Nu mă interesează vârsta lui, pentru că nu îi fac contract pe 5 ani", a dezvăluit patronul Stelei la TV Digi Sport după meciul Stelei cu Foresta (2-1).

Motivul pentru care giurgiuvenii doresc să se despartă de Teixeira îl constituie salariul portughezului, de 14.000 de euro lunar, un venit pe care formația campioană nu-l mai poate suporta.

Teixeira a fost transferat de Astra în vara anului trecut, după ec jucătorul s-a despărțit de Petrolul Ploiești și are contract cu formația antrenată de Marius Șumudică până la finalul acestui sezon.

300.000 €este cota lui Teixeira pe transfermarkt.de

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (15)
thedronius
thedronius  •  28 Octombrie 2016, 17:09
Postat de dimonty1 pe 28 Octombrie 2016, 12:42

bai nene de cite ori a loat gigi un jucator sa vazut ca le stie?? chiear simte care e folbalist si care nu?? o sa vede-ti ca texeirea o sa faca treaba buna?? el trebe sa lumineze jocu ca acum jocu nu e luminat de nimeni dupa ce o plecat stancu??

Il vrem pe crotalie inapoi!!! :)

dimonty1
dimonty1  •  28 Octombrie 2016, 12:42

bai nene de cite ori a loat gigi un jucator sa vazut ca le stie?? chiear simte care e folbalist si care nu?? o sa vede-ti ca texeirea o sa faca treaba buna?? el trebe sa lumineze jocu ca acum jocu nu e luminat de nimeni dupa ce o plecat stancu??

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  28 Octombrie 2016, 12:09

@demolar dublu i - Mai bine ramaneai la starea in care erai acum 7 ani... Nu de alta, dar, ca sa te parafrazez, pari sa provii din vreo ”profesionala/scoala de meserii”. Panseurile tale schioape raman marturie. Marturie a lipsei unei minime cunoasteri a felului in care se scrie in limba romana. Pentru ca, atunci cand scrii ”costul redus a presei online” (corect: al presei) sau ”salar” (corect: salariu), mai bine ramai in peluza, sa te iei la hartza cu altii care ”au decis sa comenteze”. O dai pe teme religioase, ne amintesti cum e cu ridicatul pietrei, ne pomenesti de Iuda, de Alexandru Macedon sau il botezi ”Petru” pe Petre Tutea... Ca sa ajungi la ce te roade: ” de ce echipele de la care Fc Sb cumpara masiv se desfinteaza sau intra in insolventa? Si cat timp va trece pana ca lumea sa observe ca orice e de la FcSb are un virus in el?” Intrebari la care Gâgă ar fi invidios... Ovulezi de satisfactie scriind FcSb, de parca ar fi vorba de cine stie ce echipa din Sibiu, si faci afirmatii pe care le-ar accepta doar cei cu acelasi element decorativ cu care te falesti: unghia. In jugulara, desigur... De ridicolul acestor intrebari nici nu e cazul sa discutam, sunt dovada limpede a suferintei care te macina. Desi m-ar interesa parerile tale despre echipe gigea, cum ar fi FCD1948B sau AFCR...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează