FOTBAL  »  Superliga  »  FC UTRECHT - STEAUA 1-1

Gigi şi Piţi nu se mai înghit!

Articol de - Publicat vineri, 22 octombrie 2010 00:00

Antrenorul a spus că Steaua n-are nici o şansă la titlu şi în Europa, patronul a replicat dur: "Ăsta a luat-o razna definitiv!". În urmă cu 3 luni colaborau şi anunţau că formează un cuplu invincibil, acum îşi scot ochii.

Minunile durează 3 zile, iar declaraţiile de dragoste în fotbalul românesc durează 3 luni. Cea mai bună dovadă e polemica purtată ieri între Victor Piţurcă şi Gigi Becali, care în vară îşi jurau iubire eternă.

Piţi: "Gigi s-a întors la vechile obiceiuri"
Primul care a atacat a fost Piţurcă. "Cu ce lot are la dispoziţie, Steaua poate trece de Utrecht, dar mai multe nu cred că va face, nici în campionat şi nici în Europa. De ce? Pentru că patronul a revenit la vechile obiceiuri şi din acest motiv va fi imposibil pentru jucători şi antrenori să facă performanţă. N-au nici o şansă la titlu, ce şanse să aibă?", a declarat Piţi la ProTV.

Gigi: "Dracu' îl pune să spună tîmpeniile astea"
Auzind afirmaţiile, Gigi Becali s-a dezlănţuit în direct la GSP TV. "Piţurcă nu e sănătos la cap, e clar. Ce îl interesează pe el de Steaua?, de ce îl bîrfeşte pe Rădoi? că am văzut că a zis că nu mai trebuie primit la echipa naţională. Cred că dracu' nu-l lasă în pace şi îl împinge să facă astfel de declaraţii. Toate răutăţile o să întoarcă împotriva lui cînd i-o fi lumea mai dragă! De-asta a avut numai ghinioane şi a ratat continuu toate obiectivele! O caută cu lumînarea, nu îi convine pacea! Cred că a luat-o razna!", a declarat Becali.

Gică Popescu e de partea lui Becali
În disputa celor doi s-a implicat şi fostul căpitan al Barcelonei şi al echipei naţionale a României, Gică Popescu. "Steaua e cea mai bună echipă din campionat la momentul actual. A arătat un joc solid în meciul cu Dinamo, chiar a evoluat extraordinar. Steaua, alături de Timişoara, e principala favorită la titlu", a declarat "Baciul".

2 luni fără o săptămînă a stat Piţurcă pe banca Stelei în acest an, între 14 iunie şi 8 august, demisionînd apoi din cauza neînţelegerilor cu Becali

11 decembrie e data la care Piţurcă şi Becali vor fi adversari direcţi, atunci fiind programat meciul U Craiova - Steaua, în etapa a 19-a a Ligii 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
s2t0f10
s2t0f10  •  23 Octombrie 2010, 14:27

aici sunt de vina ziaristi astia de .... de ce ii pun intrebari lui piturca de steaua?? ca sa se duca dupa aia la becali sa i zica cea zis piturca si apoi la piturca si tot asa mai departe . nu ne intereseaza de steau nimic tot asa cum pe steaua nu o intereseaza de craiova . din partea mea sa nu se mai dea comentariile patronilor , antrenoriilor decat despre echipele lor . sa le fie rusine redactorilor, ziaristilor pentru barfa asta continua. ne am saturat..

many69
many69  •  22 Octombrie 2010, 19:15

@lion23 Ca suntem favoriti la titlu. Piturca a zis ca nu avem sanse,acuma intelegi?

adra
adra  •  22 Octombrie 2010, 16:29

sa nu va mai mirati de ce peste putin timp piturca nu va mai da declaratii... din cauza unor GUNOAIE de gazetari , CARE FAC DIN TANTAR ,ARMASAR.....

Vezi toate comentariile (20)
Comentează