FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi, te interesează vocea fanilor? » Procentaj fantastic pro-Geraldo în sondajul de pe gsp.ro

Geraldo nu ar refuza o revenire la Steaua
Geraldo nu ar refuza o revenire la Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 10 iulie 2012 00:00 / Actualizat marti, 10 iulie 2012 08:41

Suporterii stelişti au reacţionat la interviul dat de stoperul lusitan în Gazeta Sporturilor şi le-au transmis conducătorilor echipei să-l readucă pe acesta la echipă.

Steaua are în acest moment doar trei fundaşi centrali de meserie în lot, Gardoş, Chiricheş şi Martinovici, iar fanii din Ghencea cer "repatrierea" lui Geraldo. Fundaşul central de 31 de ani şi-a terminat contractul cu roş-albaştrii la sfîrşitul lui iunie, însă pînă în acest moment nu şi-a găsit echipă şi a declarat într-un interviu exclusiv în Gazeta Sporturilor că ar agrea o întoarcere la Steaua.

"Telefonul meu e mereu deschis pentru cei din Ghencea, dacă vor să discutăm ştiu unde mă pot găsi!" a fost declaraţia lui Geraldo, care apoi a vorbit extrem de frumos despre Chiricheş şi Gardoş, deşi Becali nu i-a prelungit contractul portughezului tocmai pentru că îi vrea titulari pe cei doi!

Fanii au reacţionat imediat. "Ce om, ce caracter frumos! Ce personalitate, ce profesionist! Te aşteptăm acasă, Geri! Luaţi-l înapoi la Steaua!" e unul dintre mesajele postate pe gsp.ro de fani.

Nu a fost însă singurul. "Mulţumim, Geraldo! Mare fotbalist şi mare caracter", a scris şi Starchild, susţinut de un alt fan: "Cine de la Steaua să înţeleagă ce fel de jucător e Geraldo? Cine să înţeleagă că performanţa trebuie plătită?".

Ce soluţii are Reghecampf pentru postul de stoper:
Florin Gardoş
Vlad Chricheş
Novak Martinovici
Andrei Dumitraş
Lucian Filip

Sondaj GSP.RO

Mai e util Geraldo Stelei?
Da - 592 de voturi (98%)
Nu - 7 voturi (2%)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
jene
jene  •  12 Iulie 2012, 15:11

steaua are nevoie de geraldo.e un exemplu pt toti.problema e ca se vorbeste mult si se face putin,ca si despre acel nr 10 pe care-l promite gigi la fiecare inceput de sezon.il vindea pe tatarusanu,ramanea stanca portar si lua un nr 10.

jonquil
jonquil  •  10 Iulie 2012, 13:41
Postat de jonquil pe 10 Iulie 2012, 09:53

Au renuntat la Iliev si Geraldo...dar il pastreaza pe adormitul asta:-j

.......de Nila:-j

jonquil
jonquil  •  10 Iulie 2012, 09:53

Au renuntat la Iliev si Geraldo...dar il pastreaza pe adormitul asta:-j

Vezi toate comentariile (10)
Comentează