FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Giovani anunţă prohodul lui Dinamo: ”Îi paşte colapsul”

Giovani crede că Dinamo va intra într-un colaps financiar dacă nu se va califica în grupele Europa League
Giovani crede că Dinamo va intra într-un colaps financiar dacă nu se va califica în grupele Europa League

Articol de - Publicat vineri, 29 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 28 iulie 2011 21:26

Ioan Becali a anunţat un film apocaliptic pentru Dinamo dacă nu ajunge în grupele Europa League.

Ioan Becali a avut un discurs dur la adresa dinamoviştilor, la GSP TV: "Dacă nu se califică în grupele Europa League, e vai de capul lor! Am mai participat eu la colapsuri financiare, dar din acesta nu se mai iese. Dinamo poate ieşi din criză dacă vine altcineva şi cumpără echipa de tot. S-a dus cu luxul, cu figurile, e gata! Cristi Borcea a propus la o adunare generală ca fiecare dintre cei trei acţionari să bage cîte un milion de euro ca să se plătească datoriile, dar nimeni n-a mişcat nimic".

Apropiat al clubului, Becali a dezvăluit: "Eu le-am propus trei jucători de la loturile naţionale, dar nu-s bani. O să-i duc în altă parte, unde pot să ia 4.000, 5.000, fie şi 2.000-3.000 de euro pe lună. Pe fotbalişti nu-i mai poţi ţine cu bani puţini, totul trece prin stomac. Dacă nu eram eu, nu ştiu ce se făceau cei de la Dinamo, am intervenit pe lîngă jucători să accepte reeşalonarea unor salarii pentru luna august, că altfel nu lua clubul licenţa! Şi mai e o chestie: tu n-ai bani de salarii şi refuzi un milion de euro de la Cesena pentru Alexe?! Badea să nu mai ţină pixul şi foaia în faţă, să bage bani, să caute bani pentru club".

Acţionarii au evitat ieri să-i dea vreo replică lui Becali.

Se rezolvă cazul Ganea?
Nicolae Badea a declarat că Liviu Ganea, exclus din lotul primei echipe şi trimis la formaţia secundă, se poate întoarce sub comanda lui Ciobi: "E o decizie administrativă. Clubul îşi va respecta obligaţiile contractuale faţă de jucător. Eu sper să revină. Dinamo 2 nu e loc de sancţiune, tot de acolo a pornit şi Liviu". Ioan Becali a spus altceva: "Eu i-am zis băiatului că trebuie să mai lase şi el ceva la salariu, mai lasă şi Dinamo, dar clubul trebuie să vină cu banii, oricum am da-o". Ganea vrea măcar 6.000 de euro pe lună, roş-albii îi oferă cu 2.000 de euro mai puţin.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
spartandinamovist
spartandinamovist  •  29 Iulie 2011, 13:24

daca am scapa de tine si de firma ta impreuna cu borcea si badea as fi multumit sa inceapa o noua era la dinamo cu patron nu finantaor si cu jucatpori noi si sint sigur ca exact cum craiova nu a avut performanta din cauza lui mititelu care din ambitie si orgoliu a facut ca u craiova sa fie dezafiliata ,asa si la dinamo boala a cuprins aceasta echipa si ea se numeste finantatorii siprietenii lor clanul becali ,antidotul e acela ca acestia sa plece si sa vina un patron nu finantatosi sint sigur ca intrun an doi dinamo va fi mai buna decit a fost cind a fost in culmea performantei ..dar trebuie inlaturata boala..sper ca dumnezeu sa tina cu noi suporterii si sa alunge pe acestia din jurul echipe

dannicola
dannicola  •  29 Iulie 2011, 07:06

De ce s-au dat licente la Dinamo, Steaua, Rapid, etc (cred ca sunt mai multe!)? Nu indeplinesc conditiile de licentiere (datorii, stadion, etc). Duru spunea, la TV, ca au indeplinit aceste conditii la data de 31.03.2011. Dar dupa aceea cine le mai urmareste? Craiova este acuzata ca a "inselat" Liga (si a fost trimisa in B), dar ele ce au facut? S-a procedat ca acum 4 ani cu Sportul cind a fost "salvata" echipa Pandurii!! Pentru unii exista "regulament", iar pentru altele "amendament"?

ghenceabogdan
ghenceabogdan  •  29 Iulie 2011, 03:14

Dar-ar Domnul sa pleci o data la plimbare cu frac-tu si cu varu' jiji in ''limuzina'' lui, poate poate de data asta tirul nu va rascheta masina, poate va intra in plin si scapa Steaua si Dinamo de tumorile ce le usuca!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează