FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SPORTUL, DUMINICĂ, 21:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Giovanni Becali l-a făcut praf pe Moţi: "E catastrofă!" :X

Articol de - Publicat marti, 27 iulie 2010 00:00

Giovanni Becali l-a mitraliat pe fundaşul dinamovist: "Fumează pînă la 4:00 dimineaţa şi nu înţelege că asta îl afectează".

În ciuda victoriei obţinute pe terenul Astrei (2-1), Dinamo şi-a etalat din nou slăbiciunile defensive. Deşi toţi apărătorii "cîinilor" au gafat, Giovanni Becali l-a luat la ţintă ieri doar pe Cosmin Moţi. "Fumatul dăunează grav sănătăţii, asta nu înţelege Moţi, care de 8 luni nu mai joacă absolut nimic. Nu se trezeşte şi va ajunge rezervă pentru că e o catastrofă de jucător. Nu poţi da doar cu latul în minge şi din şapte dueluri la cap să cîştigi unul singur. El nu mai ştie să stea în linie în apărare, să intercepteze, ci face doar faulturi", a acuzat fostul agent la GSP TV.

Giovanni a continuat apoi: "Probabil că fumează pînă la 4:00 dimineaţa şi stă pe Facebook pînă la 6:00! E foarte posibil ca Moţi să-şi piardă locul în primul "11" pentru că vor reveni curînd Goian, Garat şi Grigore". Moţi e suspendat joi, cu Hajduk, pentru două "galbene", locul său urmînd a fi luat de Garat.

"Înseamnă că sînt un bun manager dacă pentru împrumutul pe trei luni al lui Moţi la Siena am scos 600.000 de euro. Dar degeaba ai relaţii dacă n-ai şi marfă de calitate"
Ioan Becali, fost agent FIFA

Intră Andrei Cristea!
Golgeterul campionatului trecut, Andrei Cristea, va fi recuperat pînă joi, la ora meciului cu Hajduk Split, din turul 3 preliminar al Europa League. Atacantul de 26 de ani a suferit o entorsă la glezna dreaptă la partida cu Olimpia Bălţi şi a absentat de la întîlnirea de duminică de la Ploieşti, pentru ca să nu rişte o agravare a situaţiei.

"Cristea a promis că se apucă de fotbal!"
Ioan Becali a comentat ieri şi revenirea în forţă a lui Adrian Cristea: "Lui Adi i-a spus Andone că trebuie să se trezească. Băiatul a zis "Gata!" şi s-a apucat de fotbal. Şi-a dat seama că nu mai poate dribla fotbalul, că la un moment dat zice lumea: <Lasă-ne, nu mai merge cu minciuna!>". Ex-impresarul l-a avertizat şi pe Zicu: "Dacă nici la Timişoara nu confirmă, e clar. Nu mai merge cu talentul. Dacă 7-8 ani nu joci, nu explodezi, e clar că ai păcălit fotbalul. A fost şi vina mea că i-am cocoloşit, i-am făcut Pele pe toţi!".

Croaţii laudă Dinamo

Directorul sportiv al lui Hajduk Split, Ivica Kalinici, i-a urmărit pe roş-albi atît cu Olimpia Bălţi (5-1), cît şi cu Astra Ploieşti (2-1). "Dacă voia, Dinamo le dădea 10 goluri celor de la Bălţi. Au jucat doar la jumătate din capacitate. Cei mai buni jucători ai lui Dinamo sînt N'Doye, Adrian Cristea şi Andrei Cristea, dar totodată ei fac un joc colectiv foarte bun. Totuşi, sînt convins că putem să ne calificăm", a zis Kalinici.

- Dinamoviştii speră s-o învingă pe Hajduk la Bucureşti şi să ia o opţiune serioasă de calificare. "Vom da totul pentru a învinge, sperăm să o facem fără să primim gol", a zis Cătălin Munteanu.
- Osvaldo Miranda a revenit la Bucureşti, iar ieri după-amiază s-a antrenat separat, alături de Maksumici, care are şi el probleme medicale.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dobay
dobay  •  27 Iulie 2010, 08:32

HAHALERA DE BECALI LAUDA NUMAI PE ACEI CARE AI ARE SUB CONTRACT?? CE IAS SCOATE DINTI DIN GURA ???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează