FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CHIAJNA 2-1

Giuleştenii exultă după 2-1 contra Chiajnei: "Le-am dat o palmă tuturor!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 iulie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 13 iulie 2013 23:53

Rapid şi-a salvat locul de Liga 1, după 2-1 cu Concordia la baraj. Team managerul Dănuţ Perjă e convins că echipa sa a demonstrat că merită să joace în prima ligă.

"Aceşti jucători sînt un exemplu pentru cei care vor juca în viitor la Rapid. Am dovedit că am îndeplinit criteriul sportiv a doua oară. Le-am dat o palmă tuturor!

Chiajna poate să conteste oricînd şi orice. Nu e normal să ni se ia meritul sportiv", a spus Perjă la Digi Sport Special.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
miop
miop  •  15 Iulie 2013, 00:21

Perja le-a dat o palmă tuturor orfanilor ! Orfani de Copos, infiati de un cuplu de masoni, Rapidul are destinul copiilor neiubiti de parinti: se iubesc singuri. Perja le ofera palma lui tuturor rapidistilor.

weissburgund
weissburgund  •  14 Iulie 2013, 06:57
Postat de forumeer pe 14 Iulie 2013, 00:44

Mai jos mi-au raspuns doi gipsani corsicani. Bine, cred ca nici macar n-au fost in galerie, dar tot corsicani sunt, macar ca mentalitate. Stiati ca ai vostrii corsicani de la Nord au batut proprii rapidisti, fiindca nu-s gipsani ca ei? I-au gonit pe singurii baieti cu mentalitate de acolo, piratii care stau acum la T2, i-au batut si pe strazi si chiar si la intrarea in giulesti. Astia sunteti, ba corsicanilor, acum inchinati-va la la Dragomir si Sandu, ca v-au tinut in L1 cu sistemu'!

sa-ti fuuuuuutttteeeemmmm familia, marsh langa patron, sef de galerie mm, etc. , la pyscarie ...sa-ti fuuuuuuttteeeemmmmmmmmm familia

flo_ax
flo_ax  •  14 Iulie 2013, 02:27
Postat de old_shatterhand pe 14 Iulie 2013, 00:45

Asa si ma rog cui i-a dat o palma Rapidul?Chiajnei si Iasiului?Pai mi se pare normal..Rapidul joaca cu echipele de nivelul lor.Anul asta o sa aiba meciuri capitale cu Timisoara, Corona, Botosani si Sageata.Dupa cum zice ilustrul nostru Pancone o sa fie unele dintre cele mai importante meciuri postrevolutionare.Bucuria e mai mare ca atunci cand Rapid a luat titlul sau cand a ajuns in sfertul UEFA daca in noul sezon Rapidul se salveaza.

daca si Concordia avea nesimtirea crasa sa minta niste jucatori buni sa joace gratis, se salva de la retrogradare... Atat trambiteaza astia cu criteriul sportiv... Pai a fost obtinut cu niste jucatori care nu trebuiau sa joace pt aceasta echipa, Herea are datorii de incasat pe 7 luni. Asta e frauda, trisat, cand joci cu fotbalisti care nu ti-i permiti. Criteriu sportiv a fost pt Poli Timisoara, dar n-a fost criteriul pupatul in posterior

Vezi toate comentariile (8)
Comentează