FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA 5-1

Giuleştenii vor în Europa League: "Batem tot pînă la final"

Articol de , - Publicat luni, 19 aprilie 2010 00:00

Rapidiştii cred că pot recupera diferenţa de două puncte care îi desparte de un loc în Europa League

Giuleştenii jubilează după ce au zdrobit-o pe rivala Steaua şi speră din nou la Europa League. "O nimica toată, i-am măcelărit! Superjucători, superantrenor, supergalerie! Sînt mîndru că l-am adus pe Andone! Putem recupera punctele şi să prindem un loc de cupele europene", a spus la final patronul George Copos.

La doar două puncte distanţă de un loc în Europa League, rapidiştii vor să cîştige tot pînă la finalul campionatului. "Este o seară fantastică! Nu ne aşteptam la o diferenţă aşa de mare, dar scorul e just şi vrem numai victorii pînă la final. Mergem să batem Oţelul şi apoi vrem să cîştigăm meciul cu Dinamo, din Giuleşti!", a anunţat Costin Lazăr. "Ne simţim mai încrezători şi am reintrat în lupta pentru Europa", a completat portarul Mircea Bornescu. 

"Mai avem şase finale pe care trebuie să le cîştigăm! Nu ştiu dacă asta e diferenţa dintre Rapid şi Steaua, dar a reprezentat realitatea", a spus Spadacio. "Ne aşteptam să învingem, dar nu la scorul ăsta. Nea Ando ne-a organizat mai bine, fiecare ştim unde să jucăm", a explicat Darijan Matici revenirea giuleştenilor.

"Cred că scorul ăsta vine de undeva de sus, de la Sandu Neagu. Ne-am gîndit la el pe teren. Am jucat aşa cum o făcea el, ne-am luptat pentru fiecare minge"
Costin Lazăr, mijlocaş Rapid

"Nu voi suporta niciodată să mă bată Steaua. Am jucat pentru Sandu Neagu, un rapidist de campionat mondial, şi s-a dovedit că Dumnezeu e acolo, sus"
Cristi Săpunaru, fundaş Rapid

"Băieţii au fost senzaţionali şi au cîştigat în memoria lui Sandu Neagu! Şi-or fi adus aminte de cazul Bricheta, au fost foarte motivaţi"
Nicolae Manea, vicepreşedinte Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
 •  19 Aprilie 2010, 10:47
Postat de pe 19 Aprilie 2010, 04:29

nu dar v-am umilit pe voi..ce comentariu de impertinent ai putut da..pusca invida in tine..uita-te la mana..vezi cate degete ai..si atatea goluri ati luat aseara..umilinta!!!

ASta este rapidu, asta este rapidu asta este rapidu nostru....multumim SANDULE e victoria ta, iar gestul lui SAPUNARU SPUNE TOTUL el si BORNESCU care a cantat cu noi....sunt cei MAI ADEVARTI RAPIDISTI....MULTUMIM RAPIDULE...

alicsandru
alicsandru  •  19 Aprilie 2010, 10:33

De acolo de sus, in minutul 73' Sandu Neagu a facut o minune.

 •  19 Aprilie 2010, 10:24
Postat de raduta pe 19 Aprilie 2010, 09:19

Ce sigur e Lazar asta pe el ca bate la noi la Galati. Asa a facut si CFR -ul si a luat-o pe cocoasa. Nu-i nimik va asteptam aici veti fi primiti asa cum se cuvine. Cand o echipa nu are nimik de pierdut joaca fotbal nu o tranteste asta e echipa OTELUL. Mai vedem noi dunimik, care e mai bun...

da ai dreptate....soldovenii au 'murit pe teren'numai contra ungurilor...in rest au stat in pozitia 'capra'...tot asa vor sta si in fata rapidului

Vezi toate comentariile (11)
Comentează