FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC VASLUI 3-0

Giuleştiul rămîne prima opţiune pentru rapidişti » Negocieri cu ministru

Rapid nu vrea să se despartă de stadionul din Giuleşti
Rapid nu vrea să se despartă de stadionul din Giuleşti

Articol de - Publicat luni, 25 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 25 iulie 2011 01:38

Oficialii vişinii vor concesionarea arenei din Grant şi vor purta discuţii cu Anca Boagiu în această săptămînă


Rapidul va decide săptămîna aceasta unde-şi va disputa meciurile de pe teren propriu. Rapidiştii vor să negocieze direct cu Ministerul Transporturilor şi să obţină ei concesionarea arenei din Grant, care în prezent aparţine clubului de fotbal. "Cred în doamna ministru Anca Boagiu. E un om inteligent şi ştie că stadionul a fost făcut din banii ceferiştilor şi a fost inaugurat de regele Carol, pentru echipa Rapid!", a spus George Copos la Dolce Sport. Finanţatorul e susţinut şi de Răzvan Lucescu: "Fără echipa de fotbal, stadionul ar ajunge în paragină! E o prostie să fie al lui CS Rapid, cînd doar noi îl folosim!".

Vor doar un inel
Dacă totuşi nu se vor înţelege, alb-vişiniii au şi o altă variantă în buzunar: National Arena! Totuşi, pentru partidele din Liga 1, giuleştenii vor să închirieze un singur inel al stadionului, cel inferior, adică aproximativ 25.000 de locuri. Lucru ce le-ar aduce două avantaje! În primul rînd chiria va fi mai mică, apoi, prin conglomerarea fanilor, încurajările acestora s-ar auzi mult mai bine.

17.000 de euro costă închirierea noului stadion pentru o partidă din Liga 1. Pentru un singur inel, alb-vişiniii ar plăti puţin peste 10.000

"Am vizitat stadionul naţional şi pot spune că e o arenă fabuloasă! Dacă nu vom evolua în Giuleşti, atunci o vom face acolo"
George Copos, patron Rapid

"Ne dorim să rămînem pe Giuleşti, acolo trebuie să jucăm în continuare. Sper să ne înţelegem cu cei de la Minister şi să nu fim nevoiţi să plecăm de acasă, asta e şi dorinţa fotbaliştilor"
Dinu Gheorghe, preşedinte executiv Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
brod
brod  •  25 Iulie 2011, 15:10

anca boagiu trebuie sa-i trimită să discute cu s.c. rapid = proprietarul de jure şi de facto al stadionului. iar copos trebuie să plătească chiria! CÂND VĂD ATÂŢIA NEAJUTORAŢI MENTAL CARE PLÂNG DE MILA SPORTIVILOR ŞI CER SĂ I SE DEA STADIONUL GRATIS MILIARDULUI... PĂI, SPORTIVI SUNT ŞI CEI DE LA BASCHIT, LUPTE, ATLETISM ŞI CELELALTE SPORTURI DECÂT FOTBALUL... CARE CHIAR N-AU BANI DELOC, IAR BAŞTANII DIN FOTBAL LE RÂA ÎN NAS. ACUM SĂ VEDEM CINE ESTE RAPIDIST ADEVĂRAT, ŞI CINE NU!...

dementyal
dementyal  •  25 Iulie 2011, 13:54

SA IL LUAM NOI SUPORTERII SU GATA,FACEM CHETA,SI LA CATI SUNTEM E O NIMICA

dementyal
dementyal  •  25 Iulie 2011, 12:36

in giulesti pana la moarte.daca plecati din giulesti nu mai suntem rapid.rapid pana la moarte si mai sus.toti rapidistii trebuie sa sustina echipa din giulesti in GIULESTI. cum ar fi imnul nostru...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează