FOTBAL  »  Superliga  »  EXECUŢIE ÎN STIL MAFIOT

Giuseppe Criniti, un investitor care a ratat intrarea în fotbalul românesc a fost executat de mafioţi

Articol de - Publicat luni, 18 octombrie 2010 00:00

Giuseppe Criniti, un italian care a încercat în trecut preluarea Bistriţei, Tricolorului Breaza şi a lui FC Bihor, a fost găsit împuşcat în cap, la Roma.

Şoc la Roma! Vineri seară, o execuţie în stil mafiot a cutremurat capitala Italiei. Giuseppe Criniti, un italian cu legături în fotbalul românesc, a fost împuşcat de două ori în cap, într-o reglare de conturi.

Criniti (41 de ani) a încercat să se infiltreze în fotbalul de la noi de mai multe ori. A vrut să preia divizionara secundă FC Bihor, însă negocierile au căzut după ce acesta nu a avut bani să demonstreze că e solvabil. Povestea s-a repetat la Bistriţa, în toamna anului trecut. Ajutat de Romică Paşcu, italianul a avut mai multe întîlniri cu Jean Pădureanu pentru a prelua 51% dintre acţiunile Gloriei.

"Era pus pe dat lovituri!"

Afacerea a fost un eşec tot din lipsa de fonduri a lui Criniti. "Ne-am întîlnit de vreo trei ori, dar l-am citit repede că e un tip dubios! Se lăuda că aduce zece milioane de euro şi jucători importanţi din Italia. Omul era pus pe dat lovituri, cînd i-am cerut garanţii bancare s-a evaporat şi el, şi Fischoff, tipul din România cu care venise!", a spus Jean Pădureanu. O experienţă similară a trăit şi preşedintele de la Breaza, Constantin Anghelache: Criniti şi Fischoff aduseseră la echipă cîţiva jucători, cu care au dispărut brusc, lăsînd în urmă datorii de mii de euro!

"Un om deosebit! Avea bani, eu i-am văzut cecurile. Îmi pare rău! Negocierile cu Bistriţa au fost avansate, nu ştiu de ce au căzut"
Romeo Paşcu, observator

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
ionescuolguta
ionescuolguta  •  18 Octombrie 2010, 08:09

Vrei niste bani in plus?! Da!Normal ca vrei. Fii atent, iti explic clar cum sta treaba.Totul consta in…publicitate. Sunt niste americani care sponsorizeaza un astfel de program. Ca sa stii despre ce vorbim uite siteul www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=alexutzu2003 (fara spatii). Acceseaza-l si o sa vezi ca e ceva serios

ionescuolguta
ionescuolguta  •  18 Octombrie 2010, 08:08

Vrei niste bani in plus?! Da!Normal ca vrei. Fii atent, iti explic clar cum sta treaba.Totul consta in…publicitate. Sunt niste americani care sponsorizeaza un astfel de program. Ca sa stii despre ce vorbim uite siteul ://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=alexutzu2003 (fara spatii). Acceseaza-l si o sa vezi ca e ceva serios.Doar fa cont si primesti 27$

fotbalvvv
fotbalvvv  •  18 Octombrie 2010, 06:11

Cititi Jurnalul de Fotbal pentru opinii sincere si necenzurate despre fotbalul romanesc si international sau despre sport in general. Nu suntem un tabloid, nu promovam scandaluri intre presedinti analfabeti sau cancanuri cu bombe sexy rasuflate. Nu tinem de nici un trust, nu promovam interesele nimanui. Fotbal in stare pura. Mii de cititori ne-au descoperit deja, si continua sa ne urmareasca in fiecare zi. Cautati Jurnalul de Fotbal pe net, nu dam adrese aici, nu e frumos.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close