FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA

Gloria a învins în ultimele două partide amicale şi revine azi în ţară

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iulie 2010 00:00

Stagiul de pregatire al Gloriei Bistrita in Austria a luat sfarsit odata cu ultimele doua meciuri amicale, disputate in localitatea Glanegg (aflata la 39 de km de Bad Kleinkirchheim).

O echipa a jucat impotriva formatiei Minior Pernik (locul 8 in editia trecuta a campionatului Bulgariei), apoi o alta a intalnit echipa de divizie inferioara (Regionalliga) Austria Klagenfurt, a informat acfgloria.ro.

Gloria - Minior Pernik 4-0

Golurile echipei ardelene au fost reusite de Valentin Nastase (16), Ciprian Petre (21, 60) si Cristian Coroian (81-penalty).

Echipa de start: Albut - Peteleu, V. Nastase, Frasinescu, Velcovici - Anton - Keita, Bajenaru, Predescu, C. Petre - Coroian. Au mai jucat: Jovandici, Ciuca.

Gloria - Austria Klagenfurt 1-0

Dupa un meci de lupta, „alb-albastrii” s-au impus cu 1-0, golul victoriei fiind marcat de Gigel Ene in minutul 45.

Primul 11: Turcas - Saceanu, Tudose, Iodi, Achim - R. Marginean - Mandea, G. Ene, Enescu, De Pina - T. Moldovan. Au mai jucat: Ciuca, Rogozan.

"Au fost doua jocuri foarte utile, mai ales primul, care ne-a aratat ca avem un nivel de pregatire multumitor, chiar daca
oboseala si-a spus cuvantul. La finalizare am avut mai putine reusite, am cam suferit la acest capitol, iar ocaziile de poarta au fost mai putine decat in partida cu Minior" - Remus Vlad, director tehnic

Gloria revine in tara azi, dupa cateva zile libere urmand sa intre in linie dreapta cu pregatirile inainte de startul noului sezon.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează