FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA - UNIREA 0-0

Gloria i-a pus barieră Unirii şi a lăsat cale liberă Clujului spre titlu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 mai 2010 00:00

Gloria a anihilat campioana în meciul direct, netezind calea Clujului spre un nou titlu.

Bistriţa lui "Tata" Jean a jucat rolul de "arbitru" în lupta la titlu, în faţa Uriziceniului. Trupa lui Şumudică n-a făcut nici o concesie campioanei. Gazdele au început mai bine jocul, şutul lui Ciprian Petre din marginea careului mare izbindu-l în piept pe Arlauskis (6). Ialomiţenii au mutat jocul în jumătatea Gloriei, însă Pădureţu n-a reuşit să-l impresioneze pe Albuţ (29). Apoi Marinescu a căzut de lîngă Ciucă în careu, însă "centralul" Dumitru l-a pedepsit pentru simulare. Neputincios, MM Stoica e un pachet de nervi în tribune!

La reluare, Levy a încercat să iuţească jocul, aruncîndu-i pe Semedo şi Rusescu în avanposturi, însă fără rezultat. Rapidul Moraes a ridiculizat doi adversari în 16 metri, dar s-a lovit de zidul Galamaz. Bilaşco (64) şi Todoran (74) au crescut pulsul lui Levy la 200! "Pantera" Semedo a încercat lovitura de graţie spre final, cu o pasă pentru Bilaşco, însă Albuţ a refuzat să se predea! În prelungiri, MM a făcut o criză de nervi, la căderea teatrală în careu a lui Rusescu (90)! Cu trei puncte în spatele CFR-ului şi dezavantajată de criteriul meciurilor directe, Unirea a spus adio titlului la Bistriţa.

"Am înţeles că spectatorii de la Bistriţa ne-au scandat numele. Le mulţumesc celor de acolo că au jucat şi pentru noi în această seară. N-am cîştigat încă titlul"
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

"CFR e campioana meritorie şi a acţionat ca atare!"
Mihai Stoica, manager general Urziceni

"Avem şanse foarte mici la titlu, însă şi locul doi este bun pentru noi, avînd în vedere că atîtea echipe puternice se luptă pentru această poziţie"
Ronny Levy, antrenor Urziceni

Show marca MM
Suspendat timp de o lună după partida cu Gaz Metan, Mihai Stoica a urmărit partida cu Bistriţa de la masa presei. Managerul general de la Urziceni s-a agitat în permanenţă, comentînd fiecare decizie a arbitrilor. MM şi-a ieşit din pepeni pe finalul primei reprize, răstindu-se la un cameraman care încerca să-i surprindă reacţiile. Nici jucătorii Unirii nu au scăpat de gura managerului general: "Incredibil! Ăsta e fotbalist?!", a ţipat Stoica atunci cînd Pablo Brandan a lovit greşit mingea cu capul din poziţie clară de gol.

Bistriţenii au ţinut cu CFR
În finalul partidei care a făcut ca şansele ialomiţenilor la titlu să devină aproape nule, spectatorii din tribunele stadionului din Bistriţa s-au bucurat ca la o victorie a favoriţilor, scandînd minute în şir numele liderului CFR Cluj.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
 •  13 Mai 2010, 13:09

Dumnezeu sa binecuvanteze Bistrita si Mediasul.Dumnezeu sa-i binecuvanteze pe bistriteni si pe medieseni.Dumnezeu sa binecuvanteze Ardealul.

mich
mich  •  12 Mai 2010, 13:41
Postat de jtd1009 pe 12 Mai 2010, 02:36

articolul aceste pare o critica subtila la adresa bistritei ca nu a trantit meciul cu unirea. penibil!

... a zis un rapidist

 •  12 Mai 2010, 13:35

sa moara toti bistritenii care o strigat "cfr" la meci ;) SUPORTERI DE REZULTAT! numa la tarani mai vezi asa ceva... in loc sa cante pt bistrita ei canta pt cfr .spurcatilor!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează