FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - U CLUJ 2-1

Goana după Niculae » U Cluj încearcă să-l sufle Astrei pe "Săgeată"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iulie 2013 00:00 / Actualizat luni, 29 iulie 2013 22:21

Ionel Ganea speră să-l convingă pe atacant să semneze pe un sezon cu Universitatea şi să-l sufle Astrei, unde e dorit insistent de Dinu Gheorghe

Fără victorie în noul sezon, Ionel Ganea caută întăriri pentru a salva "şepcile roşii". Ultima sa ţintă e atacantul Marius Niculae, care şi-a reziliat contractul cu Shandong Luneng. "Am avut o discuţie cu el, i-am spus ce-i putem oferi şi mi-a cerut două zile de gîndire pentru a analiza propunerea. De ce să nu avem şanse să-l convingem? Eu cred că oferim mai multă credibilitate decît mulţi alţii în Liga 1", a spus Ganea.

Antrenorul a recunoscut că speră să-l convingă şi pe Janos Szekely să revină la Cluj. "El mai stă puţin pe gînduri, dar cred la momentul actual avem 70 la sută şanse să joace din nou pentru noi", a comentat Ganezu'. Altfel, U speră să-i legitimeze pe fundaşul Ionuţ Neag (19 ani, ex-Petrolul) şi pe mijlocaşul Sorin Strătilă (26 ani, Dinamo).


Amendat cu 1.000 de euro
După ce a lovit cu piciorul şi a dat cu pumnii în banca de rezerve, mijlocaşul Adrian Borza va fi penalizat de oficialii clujeni. "Am discutat cu el, şi-a cerut scuze pentru ieşirea nervoasă, dar va trebui să suporte rigorile regulamentului de ordine interioară", a explicat Ganea. Borza va primi o amendă de 1.000 de euro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  03 August 2013, 01:16

Nu are "U" Cluj bani pentru Niculae .

biancocelesti
biancocelesti  •  01 August 2013, 09:31
Postat de dinamo_forever_77 pe 30 Iulie 2013, 10:37

Mama ce vise umede ai. Stai linistit....cei "nascuti"si crescuti la DINAMO NU pot merge la voi in cimitirul ghencea EVER !!!!

:) tu inca mai crezi in Mos Craciun.

thumbzilla..
thumbzilla..  •  01 August 2013, 09:28
Postat de aki09 pe 30 Iulie 2013, 09:51

nu m-as supara nici daca ar veni la Steaua :)

Nici eu.Nu inteleg de ce nu-l oferteaza MM :| este un atacant care ar fi foarte util Stelei .

Vezi toate comentariile (12)
Comentează