FOTBAL  »  Superliga  »  ”U” CLUJ

Goga chiar a ajuns la Cluj, dar la Universitatea! A şi început antrenamentele ;)

Dorin Goga iar în tricoul lui ”U”. El ar reveni în Liga 1 pentru a prinde apoi mai ușor un eventual transfer ”afară” (foto: ”oradecluj.ro”)
Dorin Goga iar în tricoul lui ”U”. El ar reveni în Liga 1 pentru a prinde apoi mai ușor un eventual transfer ”afară” (foto: ”oradecluj.ro”)

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 25 iunie 2012 21:18

Numai în această vară l-au vrut, pe rînd, Dinamo, Rapid şi CFR Cluj. Ultima variantă a apărut săptămîna trecută. Iar cel vizat, Dorin Goga, chiar a sosit la Cluj. Însă nu la campioană, ci la Universitatea.

Unul dintre cei mai bine cotaţi jucători de la o Timişoara în dezintegrare, atacantul de 27 de ani s-a întors după patru sezoane lîngă ”şepcile roşii”. Deocamdată, doar pentru pregătiri.

”E adevărat, am fost la o discuţie cu cei de la Universitatea. Acum sînt liber de contract şi trebuie să mă antrenez, ca să nu mai alerg prin parcuri. Am mai spus, o revenire la U Cluj mi-ar plăcea foarte mult. Am vrut să vin şi în iarnă, dar nu s-a putut. Urmează să analizez ofertele şi voi lua o decize zilele viitoare. Cînd am plecat prima dată, acum 4 ani, a fost o înţelegere între mine şi club şi am decis să ajut echipa prin acel transfer la Timişoara”, a declarat Goga, pentru ”oradecluj.ro”, înainte de antrenamentul de la baza “Clujana”.

Conform aceleiaşi surse, ”şansele ca Goga să joace la U cel puţin pînă la iarnă sînt destul de mari, pentru că mai toate echipele şi-au definitivat loturile şi au început perioada de pregătire. Mai mult, cota de piaţă a jucătorului, care a avut un salariu foarte mare la Timişoara, peste 350.000 de euro, a scăzut în ultimul an, cînd a evoluat cu Poli în Divizia B”.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (9)
dan_racivitan2003
dan_racivitan2003  •  26 Iunie 2012, 08:34

Unul din cei mai buni din Liga I . Bine ai venit acasa. Cu transferul lui , Ana Maria isi spala pacatele.

vaide.u
vaide.u  •  25 Iunie 2012, 23:38

No asta da tranfer! Luam titlu !

vladone29
vladone29  •  25 Iunie 2012, 23:34
Postat de jiji_ssheepyard pe 25 Iunie 2012, 21:35

Ar fi super sa vina Goga la U, dar cred ca e doar o manevra a fufei ca sa-l inregimenteze pe lista ei de jucatori .

Dar tu nu il vezi in poza din articol?=))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează