FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Golanski a părăsit antrenamentul de azi după doar 15 minute

Articol de - Publicat sambata, 06 februarie 2010 00:00

Folosit doar în cea dea doua repriză a amicalului cu Rijeka, de vineri, Golanski s-a resimţit ieri la antrenament şi a părăsit şedinţa după doar 15 minute.

A avut dureri la coapsa dreaptă, a stat de vorbă cu medicul Paligora, după care a plecat spre hotel. "Ce e Pawel, ce s-a întîmplat?", l-a întrebat Stoichiţă. "Simt aici ceva, la coapsă", i-a replicat polonezul.

5,71 e media notelor GSP ale lui Golanski în actualul sezon, doar 5 stelişti fiind în spatele lui: Cr. Tănase, Tudose, Ninu, Bicfalvi şi Toja

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
black3388
black3388  •  06 Februarie 2010, 16:34

imi pare rau pt Pawel, dar si mai tare imi pare rau de Steaua, ca nu tine de el, tre sa faca orice pt ca sa il convinga sa ramana la Steaua!!!

 •  06 Februarie 2010, 16:15

l-am pierdut si pe asta.....daca si asta umbla cu panaramele.....s-a intors totul cu fundul in sus

schukaryn
schukaryn  •  06 Februarie 2010, 15:56

Ar trebui facut tot posibilul si sa fie tinut la Steaua!! E unul dintre cei mai buni si nu ar trebui sa paraseasca Steaua!! Parerea mea k ar fi o greseala mare!!! Sper sa ramana

Vezi toate comentariile (3)
Comentează