FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, DUMINICĂ, ORA 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Golanski: "Steaua mi-a oferit un contract neconvenabil. Am alte două oferte!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 aprilie 2010 00:00

Într-un interviu acordat presei din Polonia, fundaşul Stelei, Pawel Golanski, se declară impresionat de solidaritatea demonstrată de coechipieri faţă de momentele grele pe care le-a traversat ţara sa după moartea preşedintelui Lech Kaczynski

. Golanski vorbeşte despre viitorul său în Ghencea şi lasă să se înţeleagă că nu va mai continua alături de roş-albaştri în cazul în care nu va ieşi campion în acest sezon.

"Toţi cei de aici s-au comportat minunat şi ţin să le mulţumesc. Atît conducerea, cît şi cei din stafful echipei mi-au fost alături, nu pot să nu le fiu recunoscător", a explicat Golanski, referindu-se apoi la viitorul său:

"Mi-a fost propus un contract, dar nu mă avantaja şi am decis să nu-l accept. Am stabilit că vom discuta din nou despre prelungire la finalul campionatului. Vreau să se termine sezonul şi abia apoi să mă gîndesc la asta.

Dacă luăm titlul, discuţiile vor deveni cu adevărat interesante şi cred că voi rămîne la Bucureşti, altfel voi pleca aproape sigur. Nu are rost să vorbesc acum despre ce oferte am, însă am două propuneri concrete".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
 •  17 Aprilie 2010, 08:09

du-te invartindu-te,cine dracu te mai vrea cu fata aia de tembel....dupa ce ca esti foarte prost mai ai si pretentii financiare.cum se zice in poloneza "du-te in pula mea"

 •  16 Aprilie 2010, 15:38

Du-te Dica! De lenesi n-avem nevoie! Aport in atac zero, in aparare uita sa mai treaca!

ockiu
ockiu  •  16 Aprilie 2010, 14:32

sigur nu!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează