FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Graţiat de Becali! » Martinovici a fost reprimit de patron în lotul Stelei

Novak Martinovici va îmbrăca în continuare tricoul Stelei.
Novak Martinovici va îmbrăca în continuare tricoul Stelei.

Articol de - Publicat sambata, 06 octombrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 18:04

”Martinovici e istorie!”, a anunţat MM joi seară, dar Gigi l-a iertat ieri pe sîrbul care refuzase să joace fundaş dreapta.

"Nu joc fundaş dreapta că nu-mi place!". "Eşti dat afară!". "Accept să joc, m-am răzgîndit". Cam aşa au evoluat discuţiile dintre Martinovici şi Steaua în ultimele zile. Deznodămîntul e fericit pentru fotbalist: continuă în Ghencea, va juca şi primeşte posibilitatea să plece gratis, deci să cîştige mai mulţi bani din contractul viitor.

Exclus de către Mihai Stoica, Novak a mers vineri la Becali să discute despre situaţia lui. Patronul a anunţat concluzia: "I-am zis că l-am angajat ca fundaş, el o ţinea că fundaş central, nu orice fel de fundaş. Dar aşa ceva nu există! Va rămîne şi va juca fundaş dreapta, a acceptat, după ce i-am explicat că n-are loc în centru, unde Chiricheş, Szukala şi Gardoş sînt mai buni decît el. Reghecampf e fericit, şi aşa îmi zisese că n-are soluţii pe partea dreaptă. Pe Martinovici îl plătesc numai dacă joacă. În cazul în care mai refuză să intre, nu-i mai dau banii!".

"Ce i-a propus Gigi lui Martinovici eu n-am mai auzit în viaţa mea!", a reacţionat Mihai Stoica. Managerul era sigur joi seară că "sîrbul e istorie din acest moment, nu va mai călca în vestiar! Eu nu-i permit aşa ceva! A luat-o pe un drum greşit!". Afirmaţia lui a fost însă infirmată, fapt care a atras o ironie a lui Anghel Iordănescu: "Un personaj de pe la Steaua zicea joi că Martinovici este exclus. Foarte bine că l-a chemat Gigi Becali la palat şi că au rezolvat problema!".

Ienei a avut un caz similar
Fostul mare antrenor Emeric Ienei a povestit cum a soluţionat un caz similar: "Iovan s-a supărat cînd i-am cerut să joace fundaş dreapta, zicea ca Martinovici, că el e fundaş central. Am insistat să mă asculte, că va deveni un lateral foarte bun, în vreme ce stoper ar fi rămas doar rezervă, că n-avea loc în echipă, şi el a înţeles".

"Am rezolvat neînţelegerile după o discuţie de zece minute cu domnul Becali. Am mai lăsat şi eu, au mai lăsat şi ei. Rămîn la Steaua" (Novak Martinovici, fundaş Steaua)

"Martinovici mi-a zis că s-a sacrificat pentru Steaua, dar ce sacrificiu a făcut? A fost la război, i-a trecut vreun glonţ pe la ureche? L-am îmbrăţişat pînă la urmă, ne-am înţeles" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Novak va juca pînă la iarnă unde-l pune antrenorul şi apoi îşi va căuta echipă. Dacă nu-şi găseşte nimic, va continua la Steaua şi are salariul asigurat doi ani de acum înainte!" (Gigi Becali, patron Steaua)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Rusescu s-a făcut bucătar :)
Atacantul Stelei, Raul Rusescu, a uitat pentru cîteva ore de fotbal şi s-a făcut actor. Vîrful din Ghencea a participat la filmările pentru lansarea unui nou aparat de ras marca Gillette, iar Rusescu a avut de interpretat rolul unui bucătar. Fotbalistul de 24 de ani a spus la finalul filmărilor că preferă oricînd rolul de fotbalist celui de actor, care este mult mai dificil. (Andreea Ghiciov)

"Nikolici e Gomez, dacă nu mai bea!"
Gigi Becali l-a chemat la Palat pe Stefan Nikolici. Patronul echipei a vorbit cu atacantul muntenegrean căruia i-a transmis că are toată susţinerea sa. "I-am spus că o să ajungă mai mare decît Mario Gomez, dar cu o condiţie, să lase băutura! I-am zis că sînt mereu sticle de băutură la el acasă, că îl monitorizăm atent. Nici nu mai căutăm atacant, că îl avem pe Nikolici, poate aducem unul să fie rezerva lui", a declarat finanţatorul roş-albaştrilor.

Aguirregaray a semnat pe 4 ani!
Mijocaşul Matias Aguirregaray (23 de ani) i-a convins deja pe oficialii CFR-ului că merită să fie cumpărat definitiv de la o firmă de impresariat din Uruguay, iar ieri jucătorul a semnat un contract valabil pe 4 ani. Aguirregaray a jucat în sezonul trecut la Palermo şi a fost reprezentat la negocieri de Pablo Montero, fostul fundaş al lui Juventus. "E singurul străin din cariera mea pe care l-am folosit din primele zile fără nici o emoţie. Va deveni la fel de valoros ca şi Pereira", l-a lăudat Andone.

"Am dreptul să-l cert pe Rada"
Andone a lămurit ieri episodul de la finalul meciului cu Man. United (1-2), cînd l-a certat pe teren pe Ionuţ Rada. "Să lămurim acest episod, am tot dreptul să-l cert pe Rada, dar nu e vorba de vreun conflict. I-am explicat că şi eu am făcut aceeaşi greşeală cînd eram jucător şi nu trebuia să lase acea minge să cadă! El şi-a cerut scuze, că nu a vorbit la presă, dar nici nu mă interesează. Sînt antrenor şi trebuie să-i explic atunci cînd un jucător greşeşte", a spus "Fălcosul".

"Reghe a fost inspirat!"
Fostul mare jucător şi antrenor al Stelei, Anghel Iordănescu, îl laudă pe Reghecampf pentru schimbările făcute în partida cu FC Copenhaga. "El a fost neinspirat cînd a făcut prima echipă, dar a fost inspirat în momentul în care a făcut schimbările. Un antrenor mare e acela ce reuşeşte să facă cele mai bune mutări!", a declarat "Generalul".

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
tzii
tzii  •  06 Octombrie 2012, 03:36

il vrem central pe martinovic! sa se sacrifice gardos pe dreapta daca e smeker

sorindumitrache
sorindumitrache  •  06 Octombrie 2012, 03:19

Alaturi de MARTINOVICI MEREU!!!! Bravo Novak, suntem alaturi de tine!! Esti spriritul de luptator care lispeste Stelei, dar mai ales mascariciului de MM! Doar Chiriches este mai bun ca el, in rest , este cu patru clase peste Gardos si Sukala!! Nici macar nu ii putem compara!!! Nu stiu de ce nu joaca titular Novak!! Sa joace mascariciul de Gardos fundas lateral, si Matei ca de aceea a venit.

imperator
imperator  •  06 Octombrie 2012, 02:20

Cîteodată e bun și Jiji ăsta la ceva, să-l mănînce ciuma ! : ))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează