FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Greu fără Eric! Mediașul a avut parte doar de rezultate negative fără brazilian pe teren, dar Pustai îl ține departe de echipă în continuare

Articol de - Publicat luni, 20 februarie 2017 00:00

Cristian Pustai este pe cale să piardă locul care îi asigură calificarea în play-off după înfrângerea de la Voluntari, dar acest lucru nu l-a împiedicat să îl excludă pe Eric din lot.

Motivul pentru care Eric nu a făcut deplasarea la București este greutatea exagerată pentru un fotbalist cu o înălțime de 1,74 m.

Chiar și cu kilogramele în plus pe care brazilianul le are, Eric a avut însă o contribuție importantă la succesele Mediașului. Din cele 24 de meciuri disputate de Gaz, brazilianul a fost titular doar în 18, dintre care medieșenii au câștigat 9 partide, au încheiat la egalitate 6 și au pierdut doar 3. În trei meciuri Eric nu a prins deloc minute pe teren. Bilanțul? Două înfrângeri, cu Voluntari și Chiajna, și un egal cu Dinamo.

Pentru Gaz au mai rămas doar două partide de disputat din sezonul regulat, cu Steaua pe teren propriu și la Craiova în deplasare. În cazul în care jucătorii lui Pustai nu vor mai lua nici un punct, iar contracandidatele la un loc de play-off, CFR Cluj, Dinamo și Astra, nu fac pași greșiti, Gazul va juca în play-out.

"Eric trebuie să se pregătească separat, să ajungă la greutatea optimă. Poate că săptămâna viitoare va reveni. Echipa are nevoie de el, dar și el de echipă"
Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan

"Toți avem unele probleme, dar Eric trebuie să dea dovadă de ceva mai mult profesionalism"
Ciprian Petre, mijlocaș Gaz Metan

1 golși 7 assist-uri a reușit Eric în acest sezon în Liga 1 pentru Gaz Metan

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close