FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Grig reconfirmat » Pericolul abia acum începe pentru antrenorul lui CFR Cluj :)

Grigoraș are contract pînă vara viitoare, cu drept de prelungire pe un alt sezon
Grigoraș are contract pînă vara viitoare, cu drept de prelungire pe un alt sezon

Articol de GSP - Publicat marti, 24 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 23 septembrie 2013 21:12

Preşedintele Mureşan a susţinut ieri că tehnicianul va fi păstrat pînă la finalul sezonului.

Remiza cu Pandurii, 1-1, nu i-a micşorat creditul lui Petre Grigoraş în Gruia. Dimpotrivă, după ce ieri au apărut zvonuri că tehnicianul ar fi fost dispus să-şi prezinte demisia, preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan, a susţinut că Grig va rămîne pe bancă măcar pînă la finele sezonului de toamnă.

"Nici nu s-a discutat despre aşa ceva. Am avut o întîlnire cu el de o oră în care am discutat despre echipă, l-am sunat şi la finalul partidei cu Pandurii şi l-am asigurat că nu există nici un fel de probleme din partea noastră. Dimpotrivă, noi îl susţinem şi sînt convins că va redresa situaţia. E un antrenor cu experienţă, care va şti ce are de făcut pentru a aduce echipa în top", a afirmat Mureşan.

Şi Grigoraş, 48 de ani, a dezminţit că şi-ar fi pregătit bagajele după ce a adunat doar 5 puncte în 4 etape: "E puţin de tot pentru ce gînduri aveam, însă nu s-a pus problema să renunţ. Voi fi trup şi suflet alături de club ca să scot maximum din această echipă şi sînt convins că voi putea face asta. Sper să trecem peste acest blocaj psihologic, pentru că nu e uşor nici pentru jucători să nu aibă rezultate după tot ce s-a întîmplat aici. Am maximă încredere în vestiar, jucătorii sînt principalii mei aliaţi".

"Staţi liniştiţi că nu m-a bătut nici un gînd să plec de la Cluj, mai ales că eu nu renunţ aşa uşor, nu sînt laş! Am maximă încredere că vom reuşi să redresăm situaţia" (Petre Grigoraş, antrenor CFR)

"Arătăm urît de tot, ca o prinţesă transformată în Baba-Cloanţa! Sper să batem în Cupă, la Braşov, şi să ne descătuşăm!" (Petre Grigoraş, antrenor CFR)

1 victorie, 2 remize şi un eşec este palmaresul lui Grigoraş la cîrma ardelenilor

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
elsopotyi
elsopotyi  •  25 Septembrie 2013, 09:31

ii doresc mult suces dar are nevoie de jucatori nu amatori.

afc13
afc13  •  24 Septembrie 2013, 22:59
Postat de daniaania pe 24 Septembrie 2013, 20:26

sincer, nu mai este important ce antrenor avem, echipa are probleme mari..!! Poate se intampla la club ceva..numai ei stiu..!! Noi asteptam sa joace echipa fotbal..macar la anul..!!

Nici Guardiola sau alt nume mare nu rezolva aceasta situatie. Problema e ca jucatorii atat pot si nu mai mult. Degeaba ceri ceva care nu este. Poti sa-i zici de o mie de ori sa alerge cu 100km/h daca capacitatea lui fizica nu-i permite, degeaba ii pui la sah daca nici nu stie care piesa ce trebuie sa faca. Eu nu vad pe niciunul dintre acesti jucatori sa joace cu cap (si cu capul sus, nu in pamant), in viteza, cu pase, cu idei. Sa respecte o tactica impusa de antrenor sau sa dea pasa decisiva inainte de a pierde mingea. Dar nu reusesc o centrare sau un corner sanatos. Ce sa mai vorbim de lovituri libere. (macar Muri le avea cu astea) Pana nu se schimba 60% din echipa, mare lucru nu va fi!

daniaania
daniaania  •  24 Septembrie 2013, 20:26

sincer, nu mai este important ce antrenor avem, echipa are probleme mari..!! Poate se intampla la club ceva..numai ei stiu..!! Noi asteptam sa joace echipa fotbal..macar la anul..!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează