FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Grigoraş a renunţat la brazilianul Conrado: "După încălzire avea pulsul 200!"

Articol de - Publicat miercuri, 26 ianuarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 26 ianuarie 2011 15:14

Petre Grigoraş a renunţat la atacantul brazilian Conrado de Oliveira (21 de ani) după un antrenament. Fotbalistul trebuia să fie testa în cantonamentul din Antalya, dar tehnicianul l-a refuzat.

 

„Doar are nume de brazilian. Îl voi lăsa acasă, sub nici o formă nu pot să accept jucători care după încălzire au pulsul 200. E bătaie de joc la adresa clubului, la adresa noastră! Nu pot să accept aşa ceva! Eu tot timpul am fost pretenţios, ştiu ce înseamnă să iei jucători de pe DVD. Păi impresarii îi fac pe toţi brazilienii că sînt Kaka, iar toţi sîrbii sînt Stankovici. Chiar e bătaie de joc, mai bine iau jucători de la echipa a doua şi gata!”, a reacţionat Grigoraş.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează