FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - PANDURII 1-1

Grigoraş: "Cu Rapid am înscris mai multe goluri decît adversarul, dar nu s-au pus pe tabelă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 noiembrie 2010 00:00

Antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraş, este de părere că echipa sa ar fi trebuit să se impună atît în Giuleşti, cît şi pe terenul Universităţii Cluj şi regretă faptul că elevii săi nu au obţinut decît două puncte din ultimele două partide disputate în deplasare.

"Am avut două deplasări din care puteam să plecăm cu toate punctele, însă nu am obţinut decît remize. Cu Rapidul nu mai avem ce să discutăm, trebuia să cîştigăm, chiar am înscris mai mult ca adversarii, dar din varii motive nu s-au pus golurile pe tabelă.

Şi la Alba Iulia, contra Universităţii Cluj, am avut un meci excelent, însă am ratat mult. Sper să batem în etapa viitoare pe FC Braşov, să intrăm mai liniştiţi în partea a doua a campionatului", a spus Grigoraş la SPT FM.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
edy85
edy85  •  14 Noiembrie 2010, 12:10

grigoras,iti spun eu,in giulesti daca il elimina pe cardoso in minutul 60 te asigur ca nu mai ajungeai tu sa spui asa ceva,fiindca golul lui vranikovici,perfect valabil de altfel,precum si penalty la orac s-au produs dupa minutul 80,iar golul lui stromajer a fost anulat corect,a fost offside iar daca stam sa analizam logic,cea mai importanta greseala,care se rasfrange cel mai mult asupra jocului este PRIMA,si cum prima afost in favoarea pandurilor,eu zic sa o lasi mai moale...oricum succes mult

Vezi toate comentariile (1)
Comentează