FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Grigoraş ezită să accepte oferta lui Becali: "Steaua înseamnă titlul sau nimic"

Articol de - Publicat marti, 07 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 06 iunie 2011 23:39

Petre Grigoraş spune că va veni în Ghencea doar dacă va avea convingerea că lotul Stelei are valoare de locul 1.


- Ce faceţi, domnule Grigoraş, împachetaţi să veniţi în Ghencea?
- Nu! Mai degrabă despachetez, că tocmai m-am întors de la pescuit. Am fost cam degeaba, era apa tulbure...

- Evitaţi răspunsul?

- Nu evit, dar încă n-am nici eu un răspuns clar. E adevărat că m-a sunat domnul Becali, m-a întrebat "ce-ar fi dacă?", însă eu i-am cerut o zi, două de gîndire.

- Păi, se poate refuza Steaua?
- Ştiu că 99,9 la sută dintre antrenori erau deja la Palat după primul telefon de la Gigi, dar eu nu vreau să regret luna viitoare alegerea făcută.

- Şi ce v-ar putea face să spuneţi "Da"?
- Dacă o să mă conving pe mine însumi că lotul Stelei e unul cu care se poate lua campionatul, atunci o să merg în Ghencea şi-o să-i conving şi pe jucători, şi pe conducători, şi pe suporteri că sînt în stare să fac performanţă. Am jucat un an la Steaua, cunosc mentalitatea acestui club, nu mă duc acolo să mă bat pentru locul 5 sau 3! Steaua înseamnă ori titlul, ori nimic!

- Nu e tentant să aveţi Steaua în CV?
- Este, cum să nu?! Însă eu nu mă duc în Ghencea doar ca să fiu unul dintre cei 5-6 antrenori care se perindă pe acolo anual! Nu sînt pe drumuri, mai am doi ani de contract cu Pandurii, aşa că nu accept să merg în orice condiţii.

- Condescu v-ar putea ţine cu forţa la Tîrgu Jiu?
- Nu cred, nu e genul ăsta de om. Oricum, am avut acordul dînsului să discut cu Steaua.

- Ce calităţi credeţi că vă recomandă pentru a-i pregăti pe roş-albaştri?
- Cum n-am nici un trofeu în palmares, probabil că am atras atenţia prin stilul de joc spectaculos pe care l-am promovat la toate echipele pe la care am fost.

- Şi-i puteţi face pe "Dodel" şi pe Bănel să joace tiki-taka?
- Tiki-taka e mai greu, dar fotbal adevărat poate juca oricine are calităţi! Dar nu-mi mai cere să vorbesc de jucătorii altei echipe. În acest moment, sînt doar una dintre multiplele variante pe care Steaua le studiază.

"Ştiu că a fi antrenorul Stelei înseamnă că eşti aproape în fiecare zi pe prima pagină a ziarelor, dar depinde şi cum apari acolo, cu ce imagine"
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

"L-am testat pe Grigoraş... Mi-a plăcut de el, e «bengos», are gîndire sănătoasă"
Gigi Becali, patron Steaua

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
foxy
foxy  •  07 Iunie 2011, 21:45

Adrian Florea sluga lui BECALI...

romeo_daniel7
romeo_daniel7  •  07 Iunie 2011, 11:50

Degeaba faci teste pentru ca Grigoras nu vine ca sluga.Grigoras are personalitate ca:D.Petrescu,D.Munteanu,Piturca sau Boloni.....nu face parte din categoria de antrenori:Hagi,Lacatus,Cartu sau Stoichita....pentru Steaua ar fi super bine daca va venii Grigoras dar nu si pentru Becali(nu mai face echipa)...si ce va face?..ok...deci in acest campionat vom juca la Clinceni?...de ce nu in parc la Moghioros ca sunt doua terenuri sintetice destul de bune(se joaca cinci la cinci si asa Becali iese in avantaj ca nu mai trebuie sa transfere nimic)....sau mai bine in Pipera in 'izlaz'.

flocirica
flocirica  •  07 Iunie 2011, 09:45

grig! stii de mult ca singura problema la steaua e gigi becali! daca reusesti de la inceput sa ii pui botnita ciobanescului si sa-l tii si legat in cotineata vei face ceva...daca nu ramai langa condescu ca te complici! numai bine!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează