FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Grigoraş nu se teme de Steaua: "Ei sînt favoriţi, dar noi vrem cele 3 puncte"

Articol de - Publicat vineri, 29 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 29 martie 2013 16:37

Petre Grigoraş a reuşit să iasă neînvins în ultimele trei confruntări împotriva Stelei din postura de antrenor al Pandurilor şi speră să obţină aceeaşi performanţă şi cu actuala sa formaţie, Oţelul.

"Chiar dacă pornesc drept favoriţi, vom încerca să-i păcălim noi pe ei. Au o formă foarte bună şi un lot  valoros, iar asta face Steaua să fie foarte greu de învins în acest moment, dar vom încerca să luăm toate cele trei puncte. Am încredere în echipă şi sînt convins că jucătorii vor face tot posibilul pentru un rezultat favorabil. Sperăm ca noi să fim cei fericiţi la finalul jocului, să ne bucurăm de victorie alături de suporterii noştri.

Nu cred că steliştii ar fi obosiţi, au demonstrat pînă acum că sînt pregătiţi extraordinar din punct de vedere fizic, cum s-a întîmplat şi în returul cu Ajax când au evoluat foarte bine timp de 120 de minute. Jucătorii convocaţi au aproape o săptămînă de la ultimul meci jucat, deci vor avea timp să se recupereze, mai ales că sînt obişnuiţi să joace o dată la trei zile”, a declarat Petre Grigoraş.

Fost oficial în Ghencea, Narcis Răducan nu vede această partidă ca pe o revanşă personală, însă îşi doreşte victoria echipei sale pentru a putea scăpa de emoţii pe finalul acestui sezon, mai ales că Oţelul vine după o eşec surprinzător la Bistriţa.

"Mă aştept la un stadion plin, vine o echipă importantă a campionatului, plus că este un meci important şi pentru noi după înfrîngerea de la Bistriţa. Îmi doresc foarte mult să cîştigăm partida cu Steaua, n-am nicio revanşă de luat, doar îmi fac treaba cît mai bine la clubul pe care îl reprezint”, a afirmat preşedintele Oţelului.

Partida Oţelul – Steaua, din cadrul etapei a XXIV-a a Ligii I, se va disputa luni, cu începere de la ora 21:30 şi va fi transmisă în direct de DigiSport si livetext pe WWW.GSP.RO.

„Am luat şi măsuri de prevenire, am interzis fanilor echipei adverse să afişeze materiale cu însemnele clubului oponent, tocmai pentru a respecta clubul nostru şi tradiţia pe care o avem.” (Narcis Răducan – preşedinte Oţelul)

„Iorga are liniştea necesară pentru a se pregăti la Oţelul, sper ca şi la meciul de luni să demonstreze că este un jucător valoros.” (Narcis Răducan – preşedinte Oţelul)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
mateuts37
mateuts37  •  29 Martie 2013, 22:43
Postat de lucigabi16 pe 29 Martie 2013, 18:47

Castiga steaua fara probleme...:D

MARSH potaie!

mateuts37
mateuts37  •  29 Martie 2013, 22:42

HAI OTELULLLLLL!!!!!!!!

theopalas
theopalas  •  29 Martie 2013, 19:45

Forta Otelul !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează