FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE. EXCLUSIV Românul care a fost coleg la juniori cu două staruri din Serie A: „Noi eram la piscină, ei se antrenau în vacanță”

Elseid Hysaj, în stânga, în duel cu Ciro Immobile // FOTO: Guliver/GettyImages
Elseid Hysaj, în stânga, în duel cu Ciro Immobile // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2020 11:09 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 12:17

Fostul atacant Fabian Himcinschi (26 de ani), retras în urmă cu doi ani, a fost invitat la GSP LIVE și a vorbit despre perioada petrecută în Italia.

Ajuns la Empoli Primavera în iulie 2011, Himcinschi nu s-a impus în Italia și a revenit în România după 3 ani. La GSP LIVE, fostul internațional de juniori a povestit cum a fost perioada în Italia și că a fost coleg cu două staruri din Italia: fundașul albanez Elseid Hysaj (26 de ani, de la Napoli, și italianul Daniele Rugani (25 de ani), apărătorul lui Juventus.

VIDEO. Fabian Himcinschi, despre Hysaj și Rugani

„Am ales Empoli ca o rampă de lansare. Când am fost eu transferat, au mai fost aduși jucători din Albania, Venezuela, care au venit cu părinții și s-au mutat acolo. Pot spune că au reușit doi colegi, cu care mai țin legătura. Hysaj, de la Napoli, cu care am fost în aceeași echipă, și Rugani, de la Juventus. Am fost colegi la Empoli că suntem de aceeași vârstă.

Cu Rugani am vorbit acum o lună când am avut nevoie de un tricou pe care mi l-a trimis. Îi admir foarte mult. Ei nu erau printre cei talentați. Erau unii foarte talentați la Empoli care n-au ajuns fotbaliști. Ei au reușit numai prin seriozitate. Erau ok la antrenamente, doar prin muncă s-au remarcat. Asta e cheia. Mă uit cu drag la orice meci în care joacă. Foarte mult îi apreciez pentru muncă. 

Erau doi jucători fără de care puteai juca orice meci, puteau fi înlocuiți în orice moment. Dar au fost foarte serioși, erau primii la antrenamentele fizice. 

Aveam vacanță de două săptămâni și aveam un program pe care trebuia să-l urmăm. Dar 80% dintre noi eram la piscină! Ne relaxam! Da, inclusiv eu. Nu veneam cu kilograme în plus, dar nu eram nici pregătit. Ei, după vacanță, erau într-o formă fizică de invidiat. Parcă nici nu au luat vacanță”, a declarat Fabian Himcinschi la GSP LIVE.

VIDEO. Fabian Himcinschi, sfat pentru juniori

Citește mai multe știri din Liga 1:

Atenție, începe calvarul! » Cum se simțeau jucătorii după un antrenament cu Neubert: „Oprește, mi-e rău, îmi vine să vomit!” + „În Anglia nu lucram nici la 80% din ce făceam cu Tommy la Steaua”

EXCLUSIV Adi Mihalcea nu e regretat la Dinamo: „Mai bine nu venea. Ultimul meci a fost catastrofal!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează