FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Mesajul lui Alexandru David pentru suporteri: "Am vorbit cu jucătorii, le-am transmis asta. Sunt toate condițiile pentru a face performanță"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 octombrie 2018 10:08

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a fost invitat în această dimineață la emisiunea GSP Live, unde a vorbit despre criza acută prin care trece echipa sa. 

"E un moment greu, în care echipa e blocată, e vizibil pentru toată lumea. Jucătorii trebuie să iasă din această pasă foarte proastă, care durează de ceva vreme și începe să ne îngrijoreze.

Nu e un obiectiv compromis, totuși. Sperăm să legăm 3 victorii în următoarele 3 etape și vom fi iar acolo. Asta le-am transmis și jucătorilor, am vorbit inclusiv marți cu unii dintre ei. E un moment pe care trebuie să-l depășească. Noi trebuie să îndeplinim toate condițiile necesare, iar clubul are toate aceste condiții pentru a face performanță. Mingea e la jucători", a declarat David, la GSP Live. 

Vezi și:  DDB = Doar Divizia B! "Câinii" se află într-o situație disperată: numai recorduri negative după un nou eșec rușinos!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
kwd2015
kwd2015  •  10 Octombrie 2018, 12:48
Postat de red_dog72 pe 10 Octombrie 2018, 10:56

Inca va mai strange vesta aia? O sa va mai urmareasca mult si bine de aici incolo...hi,hi

adevarul ca intre o vesta si locul 12, mai repede radem de o vesta. Intre o eliminare a unui ajax chiar si departe de forba cea mai buna, sau incendierea unei pel incendierea unei peluze adverse, e de laudat incendierea. Dintre Locul 2 si locul 12, alegem sa radem de locul 2. Esti bun! Mai poti cauta de-astea. Uite, iti mai dau eu doua, sa ii gasesti comparatiile la steaua si sa razi de steaua: Dinamo-Foresta Falticeni 4-5 de la 4-0 si furtul ghetelor de aur. Hai, ca la aia cu ghetele de aur e foarte usor.... o arunci p-aia cu cupa campionilor si razi de mori. Nu te mai ajut si la ultima, gaseste tu o smecherie mare la aia cu Foresta Falticeni, ca sigur poti. A zis ala de la Atletico textila ca aveti cel mai mare aichiu din tara, deci avem incredere in tine!

rin.tin.tin
rin.tin.tin  •  10 Octombrie 2018, 12:14

a.***. nebraska - la fel

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rin.tin.tin
rin.tin.tin  •  10 Octombrie 2018, 12:13
Postat de Mecanicacd Srl pe 10 Octombrie 2018, 11:39

Inca va mai strange vesta aia? O sa va mai urmareasca mult si bine de aici incolo...hi,hi .Si-au schimbat prefixul 0-5 1-5 5-1 5-0 1-5 cinciul obligatoriu ,sacu plin dar ei sunt in IEUROPA si fac meleoane imparatului verde cu sabia-n mana ca sa le mai ia un rand de veste ca sa fie de pomina !!!!!!!!!!bravo lor fecesebeilor!!!!!!!

Ai ramas fixat pe gluma asta expirata? ciudat, dar toti 12-rinamovistii par a avea cate o obsesie :))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează