FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BARCELONA

GSP vă prezintă detaliile superamicalului Dinamo - Barcelona » Vin cu toţi ”extratereştrii”

Nu mai e nicio îndoială: Barcelona vine în România
Nu mai e nicio îndoială: Barcelona vine în România

Articol de , - Publicat sambata, 07 iulie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 07 iulie 2012 10:46

Messi, Iniesta sau Xavi nu sînt obligaţi, contractual, să joace pe 11 august contra lui Dinamo, în amicalul de lux, dar catalanii şi organizatorii show-ului dau asigurări ferme că Barca va evolua cu o formulă de vis contra ”cîinilor”.

Si, si, vamos a Bucarest! Barcelona, una dintre cele mai mari echipe din istoria fotbalui mondial all-time, va juca la Bucureşti, pe Naţional Arena, pe 11 august, de la ora 20:15, împotriva lui Dinamo. Evenimentul a fost oficializat ieri chiar în capitala Catalunyei, în cadrul unei conferinţe speciale de presă. Din partea roş-albilor a fost prezent Nicolae Badea, iar din partea catalanilor, vicepreşedintele economic, Javier Faus.

GSP a pus cap la cap diverse piese din puzzle-ul acestui supermeci amical şi vi le prezintă aşa cum se ştiu ele acum:

Fără clauză Messi

Messi vine, deşi nu e obligat! În contract nu apare deloc numele starului argentinian. "Catalanii se feresc, de obicei, de astfel de clauze ca să evite eventuale penalizări de sute de mii de euro. Numele lui Leo nu e trecut, dar, avînd în vedere că va filma un spot publicitar care să anunţe partida cu Dinamo şi avînd în vedere cum lucrează Barcelona, va veni la Bucureşti", au declarat oameni ce susţin logistic evenimentul.

Barcelona ia 2.000.000 de euri

Neoficial şi neconfirmat: Barcelona are o bursă de două milioane de euro, Dinamo 500.000 de euro. Însă, "cîinii" îşi pot mări prestigiul şi financiar, fiindcă se estimează atragerea a diverşi parteneri de afaceri.

Minimum şapte titulari

Xavi, Iniesta, Pique, Cesc? Să sperăm. O clauză importantă: "Din lotul Barcelonei trebuie să fie prezenţi cel puţin 7 titulari dintre cei cu care ibericii au abordat sezonul trecut şi neapărat 3 care au participat în «naţionala» Spaniei la ultimul Euro. Şi aici există riscul să nu apară cîteva supernume, dar credem că vor fi prezenţi toţi jucătorii de renume din lotul catalanilor, la cum s-a discutat elaborarea contractului", au mai spus surse din cadrul clubului dinamovist. Şapte fotbalişti ai Barcei din ediţia trecută de La Liga, Xavi, Iniesta, Fabregas, Pique, Valdes, Busquets şi Pedro, au cîştigat din nou Euro în această vară cu "naţionala" iberică. Teoretic, 4 dintre ei pot lipsi de pe Naţional Arena, dar e puţin probabil.

Dolce sau Digi?

Nu s-a decis încă televiziunea ce va da meciul în direct. "Probabil, va costa în jur de 100.000 de euro să transmită acest amical", au mai afirmat oameni din branşă. Dolce şi Digi sînt în luptă.

Megashow

Înaintea partidei propriu-zise va fi un "intro" de un sfert de oră asemănător celor de la deschiderea şi închiderea Euro.

Nu se ştie ora

Ora de disputare e 20:15, însă nu e bătută în cuie definitiv. Dacă ambele cluburi sau televiziunea ce va achiziţiona drepturile vor dori, vor putea modifica ora.

Cînd vin catalanii

Marţi, o delegaţie a catalanilor vine să inspecteze gazonul de pe Naţional Arena. Echipa poate sosi fie în preziua partidei, fie în aceeaşi zi cu meciul, încă nu s-a hotărît.

Vine şi Real

Vara viitoare va mai fi cel puţin un astfel de eveniment. "Fie Dinamo, fie Steaua se va duela cu o altă superputere, precum Real Madrid, Bayern, Manchester, Inter sau Milan, totul depinzînd de reuşita acestui show fotbalistic de pe 11 august", au mai transmis organizatorii.

2 meciuri a mai jucat Barcelona în România, în 1971 şi în 1977, ambele împotriva Stelei (1-2, respectiv 3-1)

"Sînt sigur că Barcelona va sosi cu toate starurile. E un prim pas pentru Dinamo spre a mai disputa astfel de partide-eveniment chiar la Bucureşti, după ce-a mai jucat astfel de meciuri în străinătate. Este o recunoaştere a brandului Dinamo" (Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo)

Citeşte şi: 5 paşi să-l vezi pe Messi! » Ghid pentru procurarea biletelor la marele meci amical cu FC Barcelona

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
kaltzz
kaltzz  •  08 Iulie 2012, 20:47

Salut ! Imi poti da un vot la fiecare 24 de ore la urmatorul link : ://www.thewar.ro/link.php?nume=kaltzz Spune si prietenilro tai de acest link,si spune-le sa ma ajute cu cateva voturi,asta daca vrei,desigur! Multumesc anticipat!

197410
197410  •  08 Iulie 2012, 19:19
Postat de omgwtfbbq pe 07 Iulie 2012, 16:21

Doamne, mai uitate in jos si mai curata globu asta(sau tara asta in cazu de fata), colcaie de prosti !

frate da ce-i la gura ta ,pacat ca se permite asemenea limbaj

omgwtfbbq
omgwtfbbq  •  07 Iulie 2012, 16:21
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Doamne, mai uitate in jos si mai curata globu asta(sau tara asta in cazu de fata), colcaie de prosti !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close