FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Guilherme şi Batin, "furaţi" la iarnă! » Cum vrea Steaua să îi ia pe cei doi jucători fără să plătească nimic rivalelor CFR şi Petrolul

Paul Batin, 26 de ani, a semnat cu CFR în vara lui 2009, un contract pe o perioadă de 5 sezoane
Paul Batin, 26 de ani, a semnat cu CFR în vara lui 2009, un contract pe o perioadă de 5 sezoane

Articol de - Publicat duminica, 01 septembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 01 septembrie 2013 09:47

Oficialii din Ghencea încearcă să-i determine pe cei doi să semneze în ianuarie, cînd vor intra în ultimele 6 luni de contract.

Doi dintre jucătorii aflaţi pe lista de achiziţii a Stelei au fost blocaţi în acest moment de cluburile de care aparţin. Guilherme şi Batin au fost declaraţi netransferabili de Petrolul şi, respectiv, CFR.

Despre primul, Cosmin Contra a spus "nu va ajunge la Steaua pentru că nu vreau eu", în timp ce lui Batin, oficialii din Gruia i-au transmis în mod răspicat că nu acceptă sub nici o formă o negociere.

Totuşi, nu numai că Steaua nu şi-a luat gîndul de la ei, dar are o strategie prin care va încerca să-i aducă în Ghencea fără să achite nici o sumă de bani către CFR şi Petrolul.

Cum ar fi posibil aşa ceva? Ambii sînt intraţi în ultimul an de contract şi, cum încă n-au semnat prelungirea înţelegerilor care expiră în iunie 2014, în ianuarie anul viitor vor intra în ultimele 6 luni de contract. Din acel moment, vor putea semna cu orice alt club, fără ca formaţiile de care aparţin să se poată opune.

"Nu vor să negocieze cu noi acum, atunci aşteptăm pînă în ianuarie, cînd îi putem aborda direct pe jucători, pot semna cu noi, iar din iunie vor ajunge la Steaua", le-a transmis Reghecampf colaboratorilor săi din Ghencea.

Tot prin această schemă, "militarii" l-au adus pe portarul Niţă, în ciuda faptului că cei de la Chiajna s-au opus cu vehemenţă.

54 de meciuri a jucat Guilherme în Liga 1, în tricoul a două echipe: Concordia Chiajna şi Petrolul Ploieşti

76 de meciuri şi 18 goluri a bifat Batin în Liga 1 pentru 3 echipe: CFR, FC Braşov şi Pandurii Tg. Jiu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
movul29
movul29  •  02 Septembrie 2013, 15:18

Si se mai miră oile că toată lumea le urăște....! Sper să se aleagă praful de stână ca și de colaboratorii acesteia! Un mesaj ptr. oi : Cine ține cu steaua să/i ........... familia....... !

demolarii
demolarii  •  01 Septembrie 2013, 17:31

In curand se va raspunde la o astfel de strategie. Clubul care se simte tras pe sfoara(Cfr de exemplu poate considera acest articol o oferta indirecta facuta lui Batin, in cazul in care acesta va refuza prelungirea contractului) va decide ca la antrenamente jucatorul in cauza sa suporte o accidentare pe 3-8 luni de zile.................

vladutz13
vladutz13  •  01 Septembrie 2013, 16:53

Wow, ce schema!!! Dar noi avem nevoie de ei acum, nu peste un an!!!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează