FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Hagi a transferat un fost colaborator al lui Gâlcă la Steaua: "E o mare onoare"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2016 17:11

Viitorul lui Gheorghe Hagi l-a transferat în această iarnă pe Peterson Pecanha, iar "Regele" a adus acum și un fost colaborator de-ai lui Costel Gâlcă de la Steaua.

Fostul goalkeeper Ștefan Preda e noul antrenor cu portarii de la Viitorul. Acesta a lucrat cu Costel Gâlcă în perioada în care a cîștigat trei trofee cu Steaua.

"Este o mare onoare să lucrez cu Gică Hagi, este o mare bucurie și în același timp o mare responsabilitate. Cred că este posibil ca Viitorul să cîștige un trofeu. Eu sînt obișnuit să cîștig și am venit cu inima deschisă aici, am mare încredere în această echipă și în antrenorul Gică Hagi.

Parcursul din tur nu a fost surprinzător pentru mine, pentru că i-am urmărit. Viitorul joacă un fotbal frumos, consistent, tocmai de aceea este acolo unde este. Îi avem pe Pecanha, pe Buzbuchi și pe Tordai, sînt portari buni", a spus Ștefan Preda pentru Academia Hagi TV.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  13 Ianuarie 2016, 19:19

hagi este un mare antrenor ...el stie ce transfera ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează