FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - VOLUNTARI 0-0

Hagi clarifică situația lui Țucudean: "A zis că nu poate juca din 3 în 3 zile, ne-a părăsit când a fost mai greu"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 08 august 2017 21:04

După meciul disputat de Viitorul împotriva celor de la Voluntari (0-0), Gheorghe Hagi a detaliat situația lui George Țucudean, care a refuzat să mai joace pentru campioană și a plecat din cantonament. 

"Adevărul e că Țucudean nu a mai rămas în cantonament, a zis că nu mai poate să joace din 3 în 3 zile și a vrut să plece acasa. Toată strategia mea a fost cu el. Din pacate, ne-a părăsit când a fost mai greu.

E primul jucător care refuză să joace. Vom face o ședință, ne vom gândi la ce vom face, e ceva nou în România. Eu știu că jucătorul are drepturi, dar are și obligații", a spus Hagi la LookTV. 

GSP a dezvăluit scandalul în care a fost implicat George Țucudean (detalii AICI), după ce ar fi sărit la bătaie cu secundul lui Hagi, Cătălin Anghel, însă Viitorul a negat informațiile într-un comunicat de presă publicat astăzi. Gheorghe Hagi a confirmat că Țucudean a plecat din cantonamentul campioanei.

 În ce privește faptul că Viitorul a bifat al patrulea meci consecutiv fără victorie în Liga 1, Hagi a invocat problemele pe care fotbaliștii săi le au în ultimii 30 de metri.

"În meciul ăsta am avut 10 ocazii, dar e greu în ultimii 30 de metri. Sunt mulțumit de modul în care au jucat. Se creează atificial o presiune mare pe noi, din toate punctele de vedere.

Trebuie să mergem înainte. Adversarul s-a apărat bine. Am pierdut până acum două meciuri în minutul 92, cu Sepsi și Dinamo", a adăugat tehnicianul campioanei pentru sursa citată.

După cinci meciuri în Liga 1, Viitorul are doar 4 puncte și ocupă abia poziția a zecea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
para.para
para.para  •  09 August 2017, 00:02

Dat fiind faptul ca Viitorul este un club de fotbal din Romania care-si desfasoara activitatea in Romania, intrebarea logica este: Oare jucatorii si-au primit salariile sau si mai important, banii pentru castigarea campionatului?

1763887750508605
Calin Francu  •  08 August 2017, 23:36
Postat de ge0x pe 08 August 2017, 23:18

Viitorul e ACADEMIE. E o echipa unde se dezvolta tinerii fotbalisti. Hagi a bagat banii lui din buzunar in fotbal. Nu are sute de milioane de euro sa cumpere jucatori. A castigat campionatul pt ca fcsbeu nu a fost in stare cu regheblat si mimi. A zis omul..ca nu e vina lui ca a castigat campionatul. Echipa a jucat si asa s a nimerit. Luav as f3tz3l3 in |>₩la la toti care il vorbiti de rau pe Hagi.

A luat campionatul ca asa a vrut astra craiova , cfr - de ce crezi ca a fost zburat Miriuta plus liga si arbitrii. Restul sint povesti , acum se vede ce valoare a avut viitorul e praf o campioana facuta de altii

ge0x
ge0x  •  08 August 2017, 23:23

Tucudean e un qarlit , tradator. are tacsomare bani si daia are atatea bas ini in cap. Asta e om de 2 bani, fotbalist 0

Vezi toate comentariile (18)
Comentează