FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Hagi îi atacă pe fanii steliști și îl apără pe Denis Alibec: "A ajuns să-i tremure piciorul"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 noiembrie 2017 10:43

Gică Hagi, cel care l-a revitalizat pe Denis Alibec la Viitorul, a vorbit despre situația atacantului stelist și i-a taxat pe fanii FCSB, care l-au huiduit pe atacantul de 26 de ani în meciul cu Beer Sheva.

"Sunt surprins de comportamentul lui, dar înțeleg. Suporterii steliști fac o mare greșeală uitând că acest jucător i-a făcut mândri când era cel mai bun. Fanii aruncă pietre în el și a ajuns să îi tremure piciorul pe teren. Am văzut cum îi tremura piciorul și s-a ascuns. Fanii au greșit.

Un fotbalist mare trece peste aceste probleme. El trebuie să uite și să joace pentru suporteri. Trebuie să îl susțină și sunt sigur că va crește jocul. El e sensibil, dar este un jucător extraordinar", a spus Hagi la LookTV.

Citește și: Un puști de la FCSB, despre Alibec: "N-a dat totul la antrenamente, de aceea nu are reușite"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
valentinn10
valentinn10  •  05 Noiembrie 2017, 14:13
Postat de bigd pe 05 Noiembrie 2017, 12:46

Bai moderatorilor chiar nu vedeti *** baba yaga?

Mai bine la oi, ele , *** ne dau carne , lapte, lana, sugem lapte de la oi, tu de unde ***?. Mergi la oier, e disponibil si face si discaunt pentru tine, fetita dulce...ca laptele...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

110548799618610
Marin Ceptureanu  •  05 Noiembrie 2017, 13:18

I-i tremura piciorul de la tigari,ce atacant este asta care nu a mai inscris un gol din o mie noua sute toamna.

haideusicfr
haideusicfr  •  05 Noiembrie 2017, 13:16
Postat de luciann pe 05 Noiembrie 2017, 12:13

N-avem mentalitatea vestului...va mai curge multa apa pe Dunare...pana sa-i ajungem!

N-avem cum .Nici ei nu stau in loc.Mentalitatea e cel mai dificil lucru de schimbat.Din pacate nu doar cei din tribuna sunt vinovati..

Vezi toate comentariile (15)
Comentează