FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VIITORUL 3-0

Hagi și-a pierdut răbdarea cu Șumudică: "Să-și vadă de treaba lui, de terase și de altele! A spus că sunt doar doi antrenori în România"

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 aprilie 2016 13:40

Gheorghe Hagi l-a atacat pe Marius Șumudică la conferința de presă de la finalul meciului dintre Viitorul și Steaua, în care steliștii s-au impus cu scorul de 3-0. 

Hagi  a reacționat agresiv în momentul în care a fost întrebat de jurnaliști cine va câștiga campionatul.

"Nu pot să judec, nu mă pricep ca Șumudică la toate. De când s-a dus la Federație, a început să vorbească mult. Îl rog să fie mai serios, îl felicit, să iasă campion, să se bată la titlu, dar el a zis că sunt doi antrenori în România. El cu Mircea (n.r. Rednic). Vedeți, am ajuns să vorbim din astea.

Eu sunt obișnuit cu lucruri mari, eu am stat la nivel mare, nu la cancan, la colț de stradă, Îl rog să fie serios.

Văd că vorbește și le știe pe toate, oare ce s-o fi întâmplat? Dar văd că are gura mare. Când e sus trebuie să fii modest. L-a luat valul și pe el. El să-și vadă de treaba lui, de terase și astea. Am ajuns să-mi zică Șumudică nu știu ce. Se bagă în lucruri care-l depășesc", a declarat Hagi, citat de Digi Sport.

Viitorul a pierdut meciul jucat împotriva Stelei, pe Arena Națională și rămâne fără victorie în play-off.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (69)
770710096392913
Emil Serban  •  25 Aprilie 2016, 12:20

Tot respectful pentru jucatorul Hagi dar rusine pentru antrenorul atarnator hagi....sclav de meserie si *** de profesie. Nu il agreez pe Sumudica pentru ca are un character urat dar in disputa aceasta antrenorul cu zero rezultate hagi nu are dreptate e chiar penibil. Cu ce lucruri mari e invatat hagi ca antrenor ..cum sa bati odata cu 5-2 si apoi sa ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  25 Aprilie 2016, 09:20

Eh...transformarea de la rege la bufon e mai traumatizanta pt Gica

polistul68
polistul68  •  25 Aprilie 2016, 09:16

Sa-i spuna cineva lui hagi ca, meseria de jucator e una, iar cea de antrenor e altceva. OK, ca jucator nu avem ce comenta. Dar ca antrenor, deocamdata nu a realizat NIMIC notabil. Si el nu mai este jucator, este antrenor.....

Vezi toate comentariile (69)
Comentează