FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PETROLUL, ASTĂZI, ORA 19.30, ÎN DIRECT PE DOLCE SPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Hamutovski, la primul meci ca adversar împotriva echipei din Ghencea: ”Steaua nu mă mai interesează!”

Hamutovski are contract cu Petrolul pînă la vară, cînd colaborarea se poate prelungi, dacă prahovenii rămîn în prima divizie
Hamutovski are contract cu Petrolul pînă la vară, cînd colaborarea se poate prelungi, dacă prahovenii rămîn în prima divizie

Articol de - Publicat joi, 03 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 02 mai 2012 20:55

Bielorusul de 33 de ani, ultimul portar foarte bun al ”militarilor”, explică de ce trupa din Ghencea nu mai înseamnă nimic pentru el: nu mai cunoaşte nici un jucător din fosta lui echipă.

Dublu campion cu Steaua, Vasili Hamutovski vine azi prima dată în Ghencea ca adversar. "Nici nu mă mai interesează ce se întîmplă la acest club, fiindcă toţi jucătorii alături de care am evoluat şi am avut rezultate bune s-au transferat, nu mai sînt acolo. Nu mai e nimeni din perioada mea".

Bielorusul a cîştigat titlul cu Steaua de două ori consecutiv, în 2005 şi în 2006. Sezonul în care a cucerit al doilea titlu de campion a fost ultimul al lui în Ghencea. De fapt, a prins numai jumătate din el, fiindcă în pauza dintre tur şi retur s-a transferat în Rusia, la Tom Tomsk.

De atunci, el a schimbat şase echipe, cu tot cu Petrolul, deci una pe an, în medie. Dar mai rău decît lui i-a mers Stelei, care n-a mai nimerit nici un portar pe care să se poată baza. Mihai Stoica a încercat cu Carlos şi cu Andrey, decepţii mari. Au urmat Zapata, columbianul pe care l-a adus Hagi şi care n-a confirmat nici el pe deplin, iar acum titular e Tătăruşanu, un portar cu mai multe meciuri foarte proste decît bune în cariera lui la Steaua.

Pe lîngă gafele acestor portari şi rezultatele proaste, nici un titlu din 2006 pînă acum, goalkeeperii care i-au urmat lui Hamutovski au implicat şi cheltuieli uriaşe pentru nivelul campionatului României. Becali a plătit mai mult de 3 milioane de euro ca să-i transfere pe cei patru goalkeeperi importanţi post-Hamutovski: Carlos, Andrey, Zapata şi Tătăruşanu.

"Nu mă mai gîndesc deloc la Steaua. Singurul gînd cu care vin în Ghencea e să facem un rezultat bun, cadou pentru suporterii Petrolului" (Vasili Hamutovski, portar Petrolul)

11 selecţii are Tătăruşanu (26 de ani) la "naţionala" României. Hamutovski (33 de ani) are 25 de convocări la "naţionala" Belarusului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
axg87
axg87  •  03 Mai 2012, 08:35
Postat de forumeer pe 03 Mai 2012, 06:30

Normal ca e doar diplomat. Intotdeauna Steaua va fi in inima lui, l-am auzit spunand-o de multe ori. Dar de la Petrolul ia bani asa ca a raspunde sec cand vine vorba de Steaua, asa cum si trebuie. Respect Hamu!!

normal ca stii tu ce e in inima lui=)) ia zi-ne si daca ii sta pe stanga sau pe dreapta. i se rupe lui de stoia voastra ceausista!!! asa ati zice si de oprita, dumitru sau de pompiliu iar ei injura steaua impreuna cu galeria dupa fiecare schimbare. Siguri sunt diplomati=))De fapt ei sunt platiti sa faca si asta=))

forumeer
forumeer  •  03 Mai 2012, 06:30
Postat de steaua.libera pe 03 Mai 2012, 03:23

e diplomat

Normal ca e doar diplomat. Intotdeauna Steaua va fi in inima lui, l-am auzit spunand-o de multe ori. Dar de la Petrolul ia bani asa ca a raspunde sec cand vine vorba de Steaua, asa cum si trebuie. Respect Hamu!!

dacianknight
dacianknight  •  03 Mai 2012, 05:50

Zapata ramane cel mai bun portar de la Steaua din ultimii 10 ani. Chiar daca au fost unele greseli mari in ultimul sau sezon (cu Dinamo, Ceahlaul sau Serif Tiraspol), sa nu uitam ca inainte de asta a avut 2 sezoane magnifice si a fost declarat cel mai bun jucator al Stelei! Sa ne aducem aminte doar de meciurile din Liga Campionilor cu Arsenal, Sevilla, CFR Cluj, Poli Iasi si inca multe altele. Dupa parerea mea a insemnat si inseamna mai mult decat Tatarusanu. Nu merita sa fie umilit la sfarsit de mitocanul de Piturca, cel care juca cu Stanca titulat in vremea aia la Steaua si acum il pune pe Tararusanu titular la nationala, la presiunile ciobanului. Zapata rules! Mare portar si mare caracter

Vezi toate comentariile (7)
Comentează