FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Haos la FC Braşov! » Jucătorii au refuzat să intre în cantonament!

Fotbaliștii brașoveni își cer drepturile financiare
Fotbaliștii brașoveni își cer drepturile financiare

Articol de - Publicat joi, 17 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 iulie 2014 15:32

Neplătiţi de cinci luni, jucătorii braşoveni au refuzat să intre în cantonament pentru meciul cu Astra din Cupa Ligii, programat mîine, de la ora 21:00. Totuşi, fotbaliştii susţin că sînt şanse mari să intre pe teren la meciul cu giurgiuvenii.

"Nici măcar nu putem spune că e grevă. Nu se pune problema să nu ne prezentăm la meci. Luni ni se promiseseră 3 salarii pentru azi, iar azi ni s-a spus încă o dată că nu sunt bani, aşa că am decis să nu intrăm în cantonament. E forma noastră de protest faţă de această situaţie care durează de multă vreme", au declarat jucătorii.

Fără să ştie ce au de gînd fotbaliştii săi, Cornel Ţălnar a spus ieri la conferinţa de presă: "Am făcut o pregătire bună şi avem un prim "11"mai bun decît în sezonul trecut, dar trebuie să se rezolve odată problema restanţelor. Dacă asta nu se întîmplă cît de repede, eu nu mai pot răspunde de niciun rezultat şi nici de evoluţia jucătorilor".

La revenirea din cantonamentul din Slovenia, jucătorii au primit un salariu din cele şase restante, dar şi promisiunea că în curînd vor mai primi măcar trei, pentru a ajunge aproape la zi. Faptul că se apropie startul sezonului, iar promisiunile nu au fost onorate, i-a determinat să apeleze din nou la o formă de protest. Este a treia oară în ultimele două luni, după episodul dinaintea partidei cu U Cluj, din mai, şi cel de acum o lună, cînd au plecat cu o zi mai repede din cantonamentul din Poiana Braşov

Directorul general al "stegarilor", Constantin Zotta, s-a arătat dezamăgit de iniţiativa fotbaliştilor şi susţine că vina le aparţine în totalitate, informează monitorulexpres.ro.

"Sînt extrem de dezamăgit de gestul lor. Este un gest foarte urît, dar trebuie să înţeleagă că vina le aparţine în totalitate. Au mai făcut asta, nu au intrat în cantonament înainte de meciul cu Universitatea Cluj din campionatul trecut, a doua zi nu am cîştigat meciul şi din cauza asta am terminat sezonul pe locul 15, şi asta doar pentru că Vasluiul nu şi-a luat licenţa, că altfel eram retrogradaţi. De asta s-a ajuns acum să nu aibă banii în cont. Dacă noi cîştigam meciul cu Universitatea Cluj acum erau bine mersi cu banii luaţi de o lună şi ceva. Cine este de vină pentru asta? La Rapid spre exemplu, jucătorii erau neplătiţi de 10 luni de zile şi cu toate astea tot au terminat campionatul înaintea CFR-ului. E foarte urît ce au făcut ei, eu unul sînt dezamăgit şi aşa cum s-au purtat ei acum faţă de echipă, la fel mă voi comporta şi eu faţă de ei...“, a declarat Zotta. "

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
cornelisse
cornelisse  •  17 Iulie 2014, 23:27

I-auziti, ma! Lui Sculica astuia din Giulesti i se pare o situatie normala ca fotbalistii sa nu fie platiti de 10 luni! Demisia! Tu esti manager, fa rost de bani! Gestioneaza cheltuielile, plateste datoriile! Nu stii, nu poti... pleaca acasa!

blatula
blatula  •  17 Iulie 2014, 21:32

'miaj pool in ochii lu Scripy, nenorocitu 'req in loc sa sustina si el echipa a inventat fantoma de Corona, numai ca sa obtina banii din drepturile tv, bani pe care apoi sa-i bage in hochei. Sper sa se duca la brutarie impreuna cu matrozu chior de la anu, desi cre c-o sa devina brusc fanu plagiatorului sef.

psyk3
psyk3  •  17 Iulie 2014, 18:14

Asa au patit si aia de la Vaslui promisiuni peste promisiuni de la Porumboiu si aia de pe langa el.. au batut si pe Steaua..si acum au muncit 1 an fara rost..acum echipa nu mai exista..

Vezi toate comentariile (16)
Comentează