FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Duckadam, mesaj pentru fanii celor de la FCSB: „Câtă răbdare să mai ai?”

Helmuth Duckadam (63 de ani), fostul portar al Stelei, are un mesaj pentru fanii vicecampioanei României, FCSB.
Helmuth Duckadam (63 de ani), fostul portar al Stelei, are un mesaj pentru fanii vicecampioanei României, FCSB.

Articol de - Publicat joi, 16 martie 2023 07:26 / Actualizat joi, 16 martie 2023 07:26

Helmuth Duckadam (63 de ani), fostul portar al Stelei, are un mesaj pentru fanii vicecampioanei României, FCSB. 

„Eroul de la Sevilla” nu înțelege cum suporterii roș-albaștrilor pot accepta situația de la echipă, unde patronul Gigi Becali decide totul, dat fiind faptul că FCSB nu a mai cucerit un titlu de campioană din anul 2015. 

Ce a decis azi ÎCCJ în procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua!
FCSB - CSA STEAUA
Ce a decis azi ÎCCJ în procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua!

Helmuth Duckadam, mesaj pentru fanii celor de la FCSB: „Câtă răbdare să mai ai?”

„Anul trecut, FCSB a terminat pe locul doi. Anul ăsta va termina tot pe doi. Cu ce a contat atât de mult Pintilii? Eu înțeleg antrenorii care acceptă pentru bani, îi înțeleg pe jucători. 

Singurul lucru pe care nu îl înțeleg sunt suporterii, care de opt ani speră la rezultate, să câștige un campionat, să câștige o Cupă. Câtă răbdare să mai ai?”, a declarat Helmuth Duckadam, potrivit Digi Sport. 

FCSB, două trofee cucerite în ultimii opt ani 

În ultimele 8 stagiuni, FCSB a reușit să mai cucerească numai două trofee: Cupa Ligii, competiție desființată între timp, în sezonul 2015-2016, și Cupa României, în vara anului 2020. 

În campionat, roș-albaștrii au terminat începând cu sezonul 2015-2016 de 6 ori pe locul doi, cedând în fața celor de la Astra (2016), Viitorul (2017) și CFR Cluj (2018, 2019, 2021, 2022). 

În sezonul 2019-2020, FCSB a terminat pe poziția a cincea a clasamentului, sub CFR Cluj, CS Universitatea Craiova, Astra și FC Botoșani. 

VIDEO. Match Preview FCSB - CSU Craiova

Citește și: 

Misiune imposibilă? S-au întors în timp și au nevoie de o minune pentru salvare: 5 mari probleme pentru Bogdan Vintilă la FC Argeș

Detalii din culise despre arestarea lui Gică Popescu în „Dosarul Transferurilor”: „Pentru mine ăsta a fost un semn de întrebare!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
Hcm27
Hcm27  •  16 Martie 2023, 14:40

Și ce sa facem,Helmuth, sa ne "mutam" în Divizia B, la Talpan?Voi, fostele glorii, v-a durut "în fata gării" despre situația în care a ajuns Steaua.Sunteti convinși și voi ca echipa la armata nu poate fi în secolul XXI.De Becali nu va place, cum nu le place, sunt convins, la 80% dintre suporteri, cel puțin.Vorbesc despre modul lui de a conduce un club, nu despre înfățișarea lui.O a treia varianta-propunere, cineva care sa preia clubul de la Becali și armata, nu ne-a facut-o nimeni dintre voi.V-ati mulțumit sa va împărțiți, unii intr-o parte, alții în cealaltă.Ne-am saturat și dacă ne-am saturat ce putem face?Atât știm ca Steaua nu a fost, nu este și nu va fi niciodată intr-o liga inferioara de fotbal din România.Restul sunt "războaie", procese, hotărâri judecatoresti și alte asemenea.Uniti-va și veniți cu o a treia varianta, care sa le cuprindă pe cele doua deja existente și sa scăpăm și de Becali și de armata, sa fie financiar măcar cât este acum, cu jucătorii măcar cei care sunt acum, dacă nu mai valoroși și "vom fi iarăși ce am fost și mai mult decât atat".

hmmmm
hmmmm  •  16 Martie 2023, 13:20

Cred ca anul asta daca FCSB prinde locul 3 ar trebui sa se duca JJ sa faca donatii grase pe la manastiri.

Dobermannul
Dobermannul  •  16 Martie 2023, 11:51
Postat de atthur pe 16 Martie 2023, 10:00

Da???? Si ce să faca suporterii,concret????Să pună "mână de la mână " ca și triștii ăia de la di.di.bi???? Că ma pufnește râsul cand îl aud pe burca ăla jalnic cu "discursul patetic" că "excursia nu s-a terminat!!!???!!!???"când ei ,săracii ,au prins locul 6 in B din intamplare????Dacă nu era Becali(așa cum e el),Steaua era ca mimao,poate mai rău...!!!

Pai asa este cum spui: "daca nu era Becali". Asa este dar iata ca privatizarea in fotbal a esuat cam peste tot. A cam ramas singurul care nu utilzeaza bani publici (primarii si institutii ale statului). Asta insa are un mare cusur: tine echipa departe de interesul celor care gestioneaza banul public. A devenit un fel de cui in talpa FRF si nu numai. Astfel se autoexpune pe el si echipa lui atacurilor din toate directiile pentru a veni si el in plutonul privatilor neprivati. Lucru care se vede si devine din ce in ce mai presant.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează