FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - ASTRA, AZI, 20:15, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Herea îi provoacă pe ploieşteni: "Ieşiţi la joc, dacă vă ţine!"

Articol de , - Publicat vineri, 15 octombrie 2010 00:00

Golgeterul Giuleştiului, Ovidiu Herea, îi provoacă pe jucătorii Astrei, după ce aceştia au spus că Rapid nu e o echipă de speriat.

- Ovidiu, v-aţi revenit după înfrîngerea de la Timişoara?
- Da, este o atmosferă bună. Nu ne mai uităm la un meci pierdut, ne aşteaptă multe jocuri de cîştigat! Sperăm să ne facem suporterii fericiţi şi să o învingem pe Astra. Vrem să facem şi spectacol, aşa cum ne-am obişnuit publicul în ultimele meciuri de acasă din acest sezon.

- Ce-ţi spune echipa lui Selymes?
- Sînt convins că va veni în Giuleşti să cîştige, cum au încercat şi alte echipe. Ne aşteaptă un meci greu, dar vom arăta un fotbal frumos şi vom face totul să luăm toate punctele.

- Lucian Goian a spus că nu se sperie de Rapid.
- Noi ne speriem de ei, pentru că vin să se apere în Giuleşti. Se vor pune pe două linii şi o să stea să aştepte. Ploieştenii să iasă la joc, dacă au curaj!

- Cum arată şansele la titlu după 10 etape?
- Impresia e că anul acesta avem toate şansele să ne bucurăm la final alături de suporterii noştri pentru cucerirea celui de-al patrulea campionat. Avem un lot valoros, sîntem o echipă mare!

"E un campionat echilibrat, cu echipe care au produs surprize. Nu ne gîndim însă la rezultatele altor formaţii, aşa că nu-mi pasă cine cîştigă derby-ul de duminică"
Ovidiu Herea, mijlocaş Rapid

"Giuleştenii nu sînt invincibili. Nu jucăm cu Barcelona sau cu vreo altă echipă mare ca să ne fie teamă"
Lucian Goian, fundaş Astra

"La noi nu e tragedie cu banii"
Herea explică de ce nici un rapidist nu şi-a depus pînă acum memoriu pentru a deveni liber de contract: "Au fost întîrzieri cu plăţile, dar niciodată de 60 de zile, ca să poţi să te duci la comisii. La Rapid sînt probleme, dar nu e tragedie cu banii, cum am auzit că e pe la alte echipe. N-avem cum să protestăm prin neprezentarea la antrenamente pentru că am pierde condiţia fizică şi nu am mai putea să ne facem meseria".

- Bozovici pornea ieri cu prima şansă la titularizare, dar Şumudică va decide azi între el şi Ezequias, în funcţie de cum se va simţi muntenegreanul.
- Marius Constantin şi Costin Lazăr au cîte trei cartonaşe galbene în acest sezon şi, dacă vor fi avertizaţi cu Astra, vor lipsi în partida cu Sportul.
- Ploieştenii sînt de aseară în Bucureşti. "Cît am fost colegi la Debrecen, eu centram şi Şumi o băga în poartă. Acum vreau să fim eu şi echipa mea cu golurile", a spus "principalul" Tibor Selymes.
- Pe www.rapidisti.ro, suporterii i-au făcut echipa lui Şumudică pentru jocul de azi. Cei mai mulţi dintre ei ar merge în continuare pe Mircea Bornescu între buturi, şi nu pe Dani Coman.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
liviu_vasi
liviu_vasi  •  15 Octombrie 2010, 15:51

mori, bai eros!

erosman211981
erosman211981  •  15 Octombrie 2010, 14:06

BAI JEGURILO NU O SA BATETI PE NIMENI SEZONU TRECUT VAM LUAT TOATE CELE 6 PUNCTE ASA CA CIOCU MIC, SI AVEAM ECHIPA MAI VARZA, SI SA NE PISHAAAM NOI PE CAPITALA VOASTRA FORTZA ASTRA PLOIESTI, RESPECT PETROLU

criselly99
criselly99  •  15 Octombrie 2010, 12:47

mi-as dori din tot sufletul sa-i batem pe ploiesteni cu 1-0 diseara pe Giulesti si cu 3-0 in vagauna lor ploiesti in cupa,ca sa luam tot ploiestiul in phuullaa.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează