FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Hizo i-a obosit pe jucători: "Aveam nevoie de această pregătire"

Articol de - Publicat marti, 12 octombrie 2010 00:00

Jucătorii lui FC Vaslui acuză o uşoară stare de oboseală, după perioada intensă de pregătire impusă de noul antrenor, Viorel Hizo.

 

Sîntem un pic obosiţi, fiindcă am avut parte de o perioadă de pregătire mai intensă. Însă nu ne plîngem. Aveam nevoie de aşa ceva în pregătire!”, a spus Lucian Sînmărtean.

Fotbalistul recunoaşte că acum este mai multă linişte la echipă: Venirea lui nea Vio a adus mai multă linişte. Sîntem concentraţi mai mult la fotbal, după toate tevatura de la club. E bine cu noul antrenor. Sîntem din nou o familie, iar acest lucru este îmbucurător pentru mine”.

Mijlocaşul galben-verzilor susţine că partida cu CFR Cluj se anunţă una destul de dificilă, ţinînd cont că echipa din Gruia vine după o serie de rezultate negative în campionat. Va fi destul de greu. Meciul nu este unul decisiv, dar important. Nu ne permitem decît victoria!”, a conchis Sînmărtean.

Partida FC Vaslui-CFR Cluj se dispută vineri, 15 octombrie, de la ora 22:00, în direct pe DigiSport, pe stadionul “Municipal”. Întîlnirea va fi arbitrată de Robert Dumitru.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
nikvaslui
nikvaslui  •  13 Octombrie 2010, 10:55

batem ca si anul trecut2-0 scurt sa le mai treaca din ifose la clujeni

Vezi toate comentariile (1)
Comentează