FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENORI

Hizo + Matzourakis » O treime din formaţiile de Liga 1 şi-au schimbat deja banca tehnică

Hizo a semnat un angajament pînă la finalul acestui campionat, cu posibilitate de prelungire pe alte două sezoane +1   FOTO
Hizo a semnat un angajament pînă la finalul acestui campionat, cu posibilitate de prelungire pe alte două sezoane

Articol de - Publicat marti, 18 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 17 septembrie 2012 19:13

"Dulăul" l-a înlocuit pe Badea la cîrma Braşovului, în timp ce antrenorul grec e la un pas de a semna cu Gaz Metan.

Înfrîngerile din ultima etapă suferite de "stegari" şi de medieşeni au adus schimbări masive pe băncile tehnice. Patronul Braşovului, Ioan Neculaie, nu a mai rezistat şi l-a dat afară pe Ionuţ Badea, picătura care a umplut paharul fiind reprezentată de înfrîngerea cu Ceahlăul, 1-2.

"Am pierdut 10 puncte nejustificat în acest început de campionat, aşa că am luat măsuri. Nu puteam să mai aşteptăm o etapă sau două. Ştiu foarte bine cum lucrează Hizo şi am făcut alegerea corectă", a comentat finanţatorul ardelenilor. La 65 de ani, Viorel Hizo a redevenit cel mai în vîrstă tehnician din prima divizie.

Nici Cristian Pustai nu mai e dorit la Mediaş, soarta lui urmînd a fi decisă mîine. Principalul favorit să-l substituie e grecul Ioannis Matzourakis (63 de ani), un apropiat al directorului general Ioan Horoba. Matzourakis a evoluat ca fotbalist în România, în anii '70, pentru CFR Cluj şi Rapid. Ca antrenor, a pregătit în carieră echipe ca Olympiakos, Skoda Xanthi sau AEL Limassol.

"M-am gîndit să renunţ la antrenorat, dar a apărut această ofertă de la Braşov pe care n-o puteam refuza. O să le spun jucătorilor că trebuie să facă ceea ce comand, ţin foarte mult la asta!" (Viorel Hizo, antrenor FC Braşov)

"Degeaba ai contract pe termen lung, e clar că doar rezultatele te ţin în funcţie" (Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan)

521832-antrenori-schimbati.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
putregaiu
putregaiu  •  18 Septembrie 2012, 08:50

Sa speram ca Hizo va fi antrenor-jucator si va intra si in poarta ca trec mingile prin Taborda de parca are 3,14zde in loc de maini

fibra
fibra  •  18 Septembrie 2012, 07:48

Bravo,aduceti cit mai multi tinerei din acestia.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close