FOTBAL  »  Superliga  »  BRD NĂSTASE ŢIRIAC TROPHY

Horia Tecău şi Max Mirnîi s-au calificat ieri în semifinale: "Magia terenului de acasă"

Articol de , - Publicat vineri, 26 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 26 aprilie 2013 11:02

Perechea româno-bielorusă a trecut de dublul Victor Hănescu-Gilles Muller (Rom/Lux) cu 7-6 (1), 6-2


Încă un pas făcut în drumul spre finală. "E cel mai important turneu al nostru din acest an", susţine Mirnîi pe jumătate glumind, pe jumătate serios. Cu siguranţă, e cel mai important din această perioadă. De aceea îl iau atît de în serios. Tecău şi Mirnîi au jucat consistent ieri în faţa unui dublu compus din Hănescu şi Muller, care le-a pus probleme în primul set. "A fost foarte disputat, am avut multe mingi de break, dar am rămas cu frustrarea de a nu fi făcut diferenţa", a spus Horia. "A fost bine că am controlat tie-break-ul, ne-am păstrat calmul şi strategia şi asta ne-a folosit în setul al doilea, unde am fost dominanţi. E bine că am cîştigat în două seturi, dacă ajungeam în decisiv, lucrurile se puteau complica".

Mirnîi a preţuit din nou evoluţia colegului său, la fel ca şi după primul tur. "Horia joacă cel mai bun tenis al lui aici. Cred că e vorba despre magia terenului de acasă. A fost din nou motorul echipei noastre în momentele cele mai importante". Următorii adversari vor fi azi Andreas Seppi şi Viktor Troicki, "un dublu compus din doi jucători de simplu, care returnează bine. Ne aşteptăm la multe mingi înapoi", a spus Max. "Trebuie să jucăm agresiv şi la un nivel constant bun!", a completat Tecău.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close