FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Horoba: "Avem de suferit din cauza arbitrajului de la Braşov"

Articol de - Publicat marti, 07 aprilie 2009 00:00

Medieşenii nu pot folosi doi jucători importanţi în partida de mîine cu FC Argeş şi critică maniera de arbitraj a lui Victor Berbecaru la meciul cu FC Braşov:

"Mai bine dădea penalty la Măldărăşanu! Pe urmă a făcut tot ce i-a stat în putinţa să-i împingă pe braşoveni spre poarta noastră. Cel mai tragic e că am avut două eliminări, după părerea mea nici una justificată", a comentat directorul general al Gazului, Ioan Horoba.

Fundasul stînga, Ionuţ Buzean, care a văzut cartonaşul roşu în minutul 6 al prelungirilor, a declarat ieri că nu şi-a lovit adversarul. "Nici măcar nu l-am atins pe Ilyes, care a ştiut să cadă. Se va vedea şi pe casetă că nu am comis nici o infracţiune. Sper să se anuleze sentinţă".

Şi al doilea eliminat, Doru Dudiţă, contestă cartonaşul roşu. "Dacă dai în minge ca să tragi de timp e una! Dar noi eram conduşi şi mă pregăteam să execut cornerul. I-am şi zis arbitrului că a intrat în panică la faza penalty-ului refuzat Braşovului", a spus Dudiţă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  23 Aprilie 2009, 17:28

auzi domnule dinu....daca erai la meci ai fi vazut cat de "corecte" au fst eliminarile..mai bine ai trece u in teren sa joci daca te dai asa smecher

 •  07 Aprilie 2009, 15:11

Acum, ca-l vad pe Horoba in echipa Mediasului, imi explic atitudinea arbitrilor la penaltiul anulat din meciul de la Brasov !...

 •  07 Aprilie 2009, 14:42

Horoba asta ar fi bine sa taca!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează