FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Horoba nu îl dă pe Pîrvulescu la Dinamo: "Nu îmi impune Dinamo preţuri"

Articol de - Publicat marti, 15 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 15 februarie 2011 17:06

Ioan Horoba a vorbit la capătul cantonamentului din Turcia despre echipa şi spune că Paul Pîrvulescu nu va pleca la Dinamo

 

- Domnule Ioan Horoba,v-aţi întors în ţară după 18 zile în care aţi urmărit tot ce s-a întîmplat în cantonamentul din Belek. Ce concluzii se pot desprinde la finalul stagiului de pregătire din Antalya?
- De la bun început vreau să vă spun că a fost o perioadă de pregătire foarte dură dar care a fost efectuată foarte bine.Condiţiile de refacere la fel ca şi cele de cazare şi de masă au fost la superlativ, totul a fost foarte bine pus la punct în Turcia.Normal că s-a adunat şi o stare de oboseală a jucătorilor şi la fel de adevărat este faptul că jocurile amicale nu au prea plăcut ochiului şi nu au adus foarte mari satisfacţii suporterilor noştri însă eu sunt convins că pînă la startul campionatului antrenorul Cristi Pustai va face toate finisările pentru ca la ora jocului de la Timişoara cu Poli echipa să se găsească în cea mai bună formă iar efectele pregătirii din Antalya să se vadă în campionat.

- Aţi testat pe durata celor 18 zile de pregătire o serie de jucători. Care dintre aceştia au reuşit să vă convingă să semnaţi contractele cu Gazul Metan?
- Doi jucători au semnat cu noi zilele trecute pe o perioadă de trei ani şi jumătate. Este vorba despre fundaşul stînga Ivan Vukadinovic care a jucat ultima oară în Serbia şi de atacantul Dan Roman care a trecut pe la CFR şi Tg. Mureş. Ambii au semnat cu Gazul Metan pînă în anul 2014. Cu cei doi am spus STOP campaniei de achiziţii din această iarnă.

- L-aţi mai avut în pregătire şi pe Ferfea de la Cîmpia Turzii. Care este situaţia lui în momentul de faţă?
- El a dovedit în acest cantonament că este un fotbalist cu potenţial şi am rămas ca pînă la vară să îi urmărim evoluţiile la echipa sa de club iar pe urmă vom vedea ce decizie vom lua în privinţa sa.

- În ultimele zile a apărut informaţia  că mijlocaşul Paul Pîrvulescu ar fi fost acontat deja de Dinamo, mutarea urmînd a fi realizată din vară. Concret,cum stau lucrurile în privinţa aceasta?
- Vreau să vă asigur din capul locului că au fost doar nişte invenţii pure şi vreau să vă asigur că nu va pleca nimeni de la Gaz Metan. Nu Dinamo impune vreun preţ pe jucător şi nu face transferuri cînd vrea aşa încît pentru mine acest subiect este unul închis.

- Ce impresie a lăsat Eric după ce a absentat aproape trei săptămîni de la pregătire? Cum s-a integrat Florin Bratu?
- Eric îşi va intra treptat-treptat în rolul pe care l-a avut. Iar Bratu a început să se acomodeze cu noua sa echipă. Să nu credeţi că este uşor pentru el să se acomodeze cu un club din provincie dar eu am mare încredere în el.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
dereu
dereu  •  17 Februarie 2011, 08:21

horoba e oier de nasaud...hot la fel ca tata jean ..mentorul sau..parsiv si lingau.....cindera e o jukarie ptr el,, il face cum vrea.

gazistu
gazistu  •  16 Februarie 2011, 13:17
Postat de star01 pe 15 Februarie 2011, 20:18

BAI NEAQ"MEDIASH" voi sunteti urzicatii 2v,ju7catorii vostri sunt platiti cu banii tuturor"prostilor " din rOMANICA CARE PLATESC GAZE LA PRET DE IMPORT(CONSUMATORI CASNICI)...MARS SI "CANTA "IN ALTA PARTE!!!

@star cear fi sa nu te iei tu de medieseanul meu, si sati vezi de panaramma ta de echipa,steaua care se face de ras in europa, 3-0 si gata 3-3 gol cavanni in prelungiri, si pe san paulo,la fel, acelasi cavani si aceleasi prelungiri. cuncluzie: steaua o recidivat cu prostia, daca aceleasi prelungiri si acelasi cavani iti da peste nas si a 2a oara, asta desota prostie! nici un ghinion, lasati scuzele,e prostie tipica stelei (vezi cazu midlesbrough) cu asta am cam spus totul.

star01
star01  •  15 Februarie 2011, 20:18

BAI NEAQ"MEDIASH" voi sunteti urzicatii 2v,ju7catorii vostri sunt platiti cu banii tuturor"prostilor " din rOMANICA CARE PLATESC GAZE LA PRET DE IMPORT(CONSUMATORI CASNICI)...MARS SI "CANTA "IN ALTA PARTE!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează