FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Hulit de fani, premiat de şefi » Dinamo i-a mărit contractul lui Dragoş Grigore

Articol de - Publicat vineri, 05 octombrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 04 octombrie 2012 22:16

Conducerea i-a mărit substanţial contractul lui Grigore imediat după ce suporterii au solicitat ca acesta să fie pus pe lista de transferuri


Dragoş Grigore a părăsit plutonul celor mai săraci jucători din Ştefan cel Mare. Aflat pe lista neagră a suporterilor, după ce a făcut stupid un penalty cu Steaua (2-3), în returul campionatului trecut, şi unul cu Astra (0-1), în urmă cu o lună, stoperul de 26 de ani a fost premiat de acţionari.

Grig era deprimat după ce fanii au cerut, în mod oficial, ca el şi Cristi Pulhac să nu mai facă parte din primul "11" şi să fie vînduţi la iarnă, aşa că şefii s-au gîndit să-l motiveze cu un nou contract. Astfel, în urmă cu trei săptămîni, Dragoş şi-a prelungit acordul pînă în vara lui 2015, urmînd să cîştige 7.000 de euro lunar, plus bonusuri de performanţă individuală şi cu echipa ce-i pot dubla venitul. Noua înţelegere este satisfăcătoare pentru fotbalist, avînd în vedere că înainte îi intrau în conturi 4.000 de euro lunar, dintre care 1.000 de euro se duceau pe rata la apartamentul pe care şi l-a achiziţionat în sectorul 3 al Capitalei.

Tot acţionarii au discutat şi cu şefii de galerie şi i-au rugat pe aceştia să înceteze atitudinea ostilă faţă de Grigore şi de Pulhac, întrucît acest lucru îi va demoraliza pe jucători şi le va afecta şi evoluţiile.

A început prost sezonul
Startul actualului sezon nu a fost deloc îmbucurător pentru Dragoş Grigore. A alternat evoluţiile sigure cu momente mai puţin bune sau chiar greşeli capitale, cum a fost în partida cu Astra, cînd l-a faultat în careu pe Tembo în ultimul minut de joc, prilejuind victoria gazdelor. Eroarea de la Braşov (2-2), cînd l-a pierdut din marcaj pe Batin la scorul de 0-0, a căzut tot pe umerii săi, deşi Grigore a şi înscris în acea partidă.

Evoluţiile fundaşilor în acest sezon, în Liga 1
Nume Meciuri Media notelor GSP
Luchin 6 6,00
Pulhac 7 5,57
Nica 7 5,50
Dr. Grigore 8 5,38
Muşat 3 4,67
Scutaru 2 4,50
Koulibaly 2 4,50

1,6 milioane de euro e cota de piaţă a lui Dragoş Grigore, conform site-ului transfermarkt.de

2 selecţii are Grigore la echipa naţională a României

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
l0gan_2
l0gan_2  •  06 Octombrie 2012, 00:17

MAI BINE IL TRIMITEA LA DINAMO 2 !!ERA FOARTE UTIL ACOLO

xzx
xzx  •  05 Octombrie 2012, 23:18

si sa nu uit de media notelor GSP ca trebuie sa ma duc la toaleta si am media pe o hartie)))))

xzx
xzx  •  05 Octombrie 2012, 23:16
Postat de dinamovistfaravoie pe 05 Octombrie 2012, 11:17

Este normal sa i se mareasca contractul.El blaturile le face la comanda lui Borcea...nu le face de capul lui..este normal sa ii mareasca salariu sa nu se apuce sa-i santajeze.N-am sa-l uit ca a blatuit meciul cu steoaia in viata mea. MURE BORCEA!MURE DRAGOS GRIGORE!

acolo a fost mana '''finului'''Grigore nu face nimic fara comanda.In rest este un fundas bun cand nu are comenzi de onorat))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează