FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0

Huzu: "Alexandru Tudor a gîndit corect fazele neclare"

Alexandru Tudor
Alexandru Tudor

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iulie 2010 00:00

Aron Huzu, fostul mare arbitru, spune că Alexandru Tudor a judecat bine fazele dificile din meciul U Craiova - CFR Cluj.


"Am văzut meciul Craiova - CFR, nici una dintre fazele la care s-a cerut 11 metri nu e clară. Vorbim despre un arbitru foarte important, Alexandru Tudor, el a judecat faza din minutul 10 foarte bine, iar pe cea din minutul 57 e confuză. Portarul are braţul pe Costea, e important ce face cu el, eu zic că nu-l ţine, cred că arbitrul a procedat corect.

Ar trebui să încercăm să-i lăsăm pe arbitri să îşi facă meseria. Şi greşelile fac parte din joc, dacă nu înţelegem asta, nu o să ajungem nicăieri", a spus Huzu la televiziunea sportro.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
henrry
henrry  •  25 Iulie 2010, 16:57

gata ma terminati cu miloaga mai gresesc si albitri ce vreti

viorescu
viorescu  •  24 Iulie 2010, 22:50

Nu portarul, ci panin era acolo. Si a fost cel mai clar penalty posibil. Mina aia nu putea sa aiba decit un singur scop. Dar asta e, de cind am vazut arbitrajele de la CM nu ma mai consum pentru arbitri si arbitraje. Poate daca mingea nu se indeparta, tudor ar fi dat totusi penalty.

evocati
evocati  •  24 Iulie 2010, 21:25

penalti clat

Vezi toate comentariile (5)
Comentează